writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

31.08.2007, 20:23

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

skrajni čas, da ji možek pride domu

A ta na misiji je od Josipe oči? user posted image  Mora bit pa res težko nekam it za tako dolgo in pustit hčerkicouser posted image ...Ko sem bila jaz majhnauser posted image ...no to sem še zmerajuser posted image ...ko sem bila predšolski otrok, je oči tudi hodil na teren...V Sarajevo...in ga tudi nismo videli kak mesec!!! Takole smo jokali user posted image user posted image user posted image ....pa ni ga bilo večjega veselja od tistega, ko je prišel domov...se nam je hotlo kar zmešatuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa zmeri je kaj prinesel...Še danes imam Vučkotauser posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

ja to je Josipin ati, ampak Josipa ima še brata Matjaža, tako da dva jokata že pol leta za atijem, ta teden pa je še posebno hudo, ko bi moral že doma bit, pa zavlačujejouser posted image

ampak v nedeljo ob 4 zjutraj ga bodo vsi trije nestrpno čakali na mariborskem letališču, malima dvema sploh ni problem, da bosta morala že pred 3 zjutraj vstati, samo, da bosta končno atija vidla.

aja, pa oba sta že šolska...Matjaž kot tvoj bratec, Josipa 2 leti starejša.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

31.08.2007, 20:24

clock-img

Anonimen

shreka 3,

user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa vem, kaj prihaja po pošti user posted image . A imam prav?

clock-img

31.08.2007, 20:26

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Ada, Šreka 3 lahko spečeš. Ker Muser posted image ve 2. del že na pamet. Že ve, kaj bo sledilo .

khm...pazi samo, da ti jutri šrek iz nabiralnika ne skočiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

31.08.2007, 20:26

clock-img

Anonimen

Samo mi povej da si na DVD R- posnela. Ker mi R+ ne šteje. Ali obratno user posted image

clock-img

31.08.2007, 20:27

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

shreka 3,

Zdaj pa vem, kaj prihaja po pošti user posted image . A imam prav?

ja, pa kr neki sem še dodala, ko je bil plac....

Ada vas ´ma rada!

clock-img

31.08.2007, 20:28

clock-img

Anonimen

HVALA user posted image user posted image

clock-img

31.08.2007, 20:28

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Samo mi povej da si na DVD R- posnela. Ker mi R+ ne šteje. Ali obratno

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

31.08.2007, 20:30

clock-img

ada2

pencil-img

7402

HVALA user posted image user posted image

malenkost, upam, da bo špilalo, sem preverila, pa meni je špilalo, samo podnapisov niuser posted image , pa saj jih Muser posted image  verjetno ne rabi, ali?

aja, pa tam pri Pat & Mat jih nekaj ni z zvokom, ne vem zakaj, take sem že dol potegnilauser posted image

no, vsega pa ti tudi ne rabim izdatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

31.08.2007, 20:32

clock-img

Anonimen

samo podnapisov ni , pa saj jih M verjetno ne rabi, ali?

user posted image user posted image user posted image  še dobro, da nisi Petardi poslala, ker njen Petardito bi jih sigurno rabil user posted image user posted image user posted image .

Se bo M pa angleški učil user posted image .

clock-img

31.08.2007, 20:34

clock-img

Anonimen

Petarda, evo mene tudi...user posted image

clock-img

31.08.2007, 21:06

clock-img

petarda

pencil-img

10119

še dobro, da nisi Petardi poslala, ker njen Petardito bi jih sigurno rabil

Če bi bile velike črke bi znal prebrat A pa Ouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2007, 21:08

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Sem se zdaj v kopalnici razuser posted image  in se postrigla vsaj za 10 cm in si dala še barvo goruser posted image ....Zdaj pa čakam, da primeuser posted image ...aja...črno sem dala, da ne bo kera na kako frjolčasto pomislilauser posted image

clock-img

31.08.2007, 21:11

clock-img

Anonimen

A ti se kar sama postrižeš? user posted image  Jaz sem pomislila na rdečo user posted image .

Jaz sem se pa KOOOOOOOOOOOOOnčno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image okopala. Uf...kak paše user posted image . Sem si M. kopel naredila, ker jih še nisem kupila zase. KAterop mi priporočate?

clock-img

31.08.2007, 21:18

clock-img

petarda

pencil-img

10119

A ti se kar sama postrižeš?

Japuser posted image  Saj ni nobena umetnostuser posted image ...ker danes je itak MODERNO, da si vsepoprek neenakomerno postriženuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kopel user posted image ...meni nobena ni ne vem kajuser posted image ...edin mal lavandinega olja, ki sem ga kupila na Hvaru si dam notri in sanjarim....user posted image ....

Drgač pa mi je bila enkrat dobra milk and honey...samo ne vem od koga...pa samo ENKRAT mi je bila dobra...drugič ne večuser posted image  

Bi pa jaz za kopel pokukala v Loccitane....sem vzela pri njih mleko za telo...in je user posted image  

clock-img

31.08.2007, 21:20

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Aja...pa drgač se veliko tuširamo pri nas....sploh poleti, ko smo veliko na morju...zdaj pozimi bo pa drugače, ko bomo več doma, bo tudi več časa za masiranje v banji user posted image

clock-img

31.08.2007, 21:23

clock-img

petarda

pencil-img

10119

A si je kera kdaj nalimala tiste okrasne nalepkice na nohte?user posted image  Jaz sem jih kakšen mesec nazaj kupila v Mullerju in zdaj sem prava frajerka user posted image ...so mi ful všeč...pa že kar nekaj strank, ki mi itak skoz gledajo pod prste user posted image  jih je pohvalilouser posted image ... mam pa take čist majhne rožice z biserčki user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2007, 21:25

clock-img

petarda

pencil-img

10119

.....nič....če ni nobene si grem pa barvo dol spratuser posted image ....pol pa napast mojega user posted image user posted image user posted image user posted image , ker barva name ZMERAJ tako delujeuser posted image ...mi tolk diši tist balzam poluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No....če ne bom preveč utrujena user posted image  se potem še javim kajuser posted image  

clock-img

31.08.2007, 21:33

clock-img

Anonimen

No....če ne bom preveč utrujena se potem še javim kaj

Pojdi se potem še prej umit, d ane boš z umazanimi prsti šarila po tipkah user posted image

clock-img

31.08.2007, 22:38

clock-img

petarda

pencil-img

10119

No....če ne bom preveč utrujena se potem še javim kaj

Pojdi se potem še prej umit, d ane boš z umazanimi prsti šarila po tipkah user posted image

user posted image user posted image user posted image  si mi fouš, ne user posted image user posted image user posted image user posted image ...saj ti boš tudi lahko kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

31.08.2007, 22:39

clock-img

petarda

pencil-img

10119

A ob petkih zvečer se pa tuka nič ne čvekauser posted image

clock-img

31.08.2007, 22:41

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Urša 8. bo pri nas Sidharta..pa Dan D, pa Urban...user posted image  Pridi bova šli zafeštat. user posted image user posted image user posted image .....

clock-img

01.09.2007, 07:44

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaanuser posted image

clock-img

01.09.2007, 07:45

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Urša 8. bo pri nas Sidharta..pa Dan D, pa Urban... Pridi bova šli zafeštat. .....

Waw!!!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

01.09.2007, 08:02

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Jutro!

Evo, danes pa bova z bubijem jokala, ker najinega atija ni user posted image  

fggfeddddscfv        bvvda - to pa je bubijev pozdravček  user posted image

Pa itak nimam časa pisat, bubi se je že naveličal Bombažkov, ki jih je zraven gledal. Točno 2 minutki user posted image  Eh, saj to ni tak slabo, da še ne mara risank user posted image

samo podnapisov ni , pa saj jih M verjetno ne rabi, ali?

user posted image user posted image user posted image  še dobro, da nisi Petardi poslala, ker njen Petardito bi jih sigurno rabil user posted image user posted image user posted image .

Se bo M pa angleški učil user posted image .

clock-img

01.09.2007, 08:06

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jst bom tudi sama z user posted image user posted image  za vikend. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem