writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

01.09.2007, 14:31

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Naty_ka čestitke za 300 sto-to stranuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.09.2007, 14:31

clock-img

Anonimen

Ada, hvala, pa user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne prebere mi ga.

sem šla zdaj gledat mora biti DVD r+user posted image

clock-img

01.09.2007, 14:33

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Kam pa je Amy poniknila? Saj je že doma iz dopusta

bili smo še na Hrvaškem od srede, prišli včeraj, šele zdaj imam malo čas kaj natipkati dokler je še Aleks v pojstli

clock-img

01.09.2007, 14:35

clock-img

amy26

pencil-img

3072

zdej pa kosilo kuham, pa še moja mami je na obisku

se tipkamo zvečer, ker še mojo mami peljemo v Kamnik, pa za nazaj vas mal preberem
pa kako slikico pripopam zvečer, seveda če bo Ela dovolila oz. bo spalauser posted image

clock-img

01.09.2007, 14:56

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Pa kaj je vam? Sredi dneva tolko čvekate? Se vidi, da ste/smo vse po vrsti same doma, deca pa spi user posted image

Eh, jaz sem imela mature za popravit, zdaj sem še malo rezultate prečekirala. Ni slabo user posted image

Pa sploh ne vem, če se vam naj v čvek mešam.... ampak tisto petardino slikico pa bi rada videla. Lahko na mail. user posted image

Ja, pa mi tudi k slivovim/mareličnim knedlom kompot jemo. Krompirjevi svaljki pa so itak iz istega testa. Pa če so sladke drobtinice gor, kompot zraven paše. Njami. Kaj nisem zjutraj rekla, da moram na dieto? user posted image

Pa Naty ima nov avatar, se ga bo treba navadit user posted image  SAmo tvoj S je že tak velik, da mu duda res ne paše user posted image

Paštetka, računalnik pa bi ti 100% prebral ta DVD. Ne jokat, draga moja, tudi to je rešitev user posted image

clock-img

01.09.2007, 15:05

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Evo, zdaj pa ste vse poniknile, ko imam jaz čas. Čakam bubija, da se gremo potepat. Zdaj je že tak navajen po vikendih opoldne spat pri babici, da me je prosil, da bi šla tja, ko se je začela kriza user posted image . Pa tak brez problema zaspi, da sama ne morem verjet. Ko bi le zvečer tudi user posted image

clock-img

01.09.2007, 15:11

clock-img

Anonimen

Paštetka, računalnik pa bi ti 100% prebral ta DVD

M user posted image , pa računalmik? user posted image

clock-img

01.09.2007, 15:47

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

JA, zakaj pa ne. Saj ne, da bi si sam risanko naštimal, lepo naj sedi in pač monitor gleda namesto TVja.

clock-img

01.09.2007, 17:18

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Ja, računalnik prebere vse. DVD playerji pa ne. Jst bi tud Petardino slikco vidla!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

01.09.2007, 19:00

clock-img

Anonimen

Kakšno Petardino slikico. Petarda še meni pošlji na možev mail. Ime.priimek@imefime.si

Muser posted image  spi (upam, da vsaj do treh, štirihuser posted image ), Muser posted image  in ati sta na RD.

Za kosilo smo imeli zgance in golaž. Za večerjo bom pa zdaj papala žgance na mleku. to bo mlekauser posted image

clock-img

01.09.2007, 19:08

clock-img

jana26

pencil-img

288

Oj

samo toliko, da vam povem da je rezultat  AC OK in se že veselim PDP-ja user posted image

clock-img

01.09.2007, 19:19

clock-img

catja2

pencil-img

377

Jana sem vesela, da je vse OK in da se tako veseliš user posted image

Kaj si to nosečnost načrtovala? KAkšen je trebuh v primerjavi s prejšnjo nosečnostjo???user posted image

clock-img

01.09.2007, 19:51

clock-img

Urša

pencil-img

4648

samo toliko, da vam povem da je rezultat AC OK in se že veselim PDP-ja

O,super,Jana! user posted image user posted image user posted image  Niso dvojčki?

clock-img

01.09.2007, 19:52

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Verjetno so s Čuki slikani.user posted image

clock-img

01.09.2007, 19:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jana26

Oj

samo toliko, da vam povem da je rezultat  AC OK in se že veselim PDP-ja user posted image

Čestitke in držim pesti, da bo še naprej potekalo vse Ok user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.09.2007, 19:55

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Jana, ful sem vesela zate user posted image  Zdaj pa ne moreš rečt, da ne veš, ali bo user posted image  ali user posted image . Torej? user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.09.2007, 19:57

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Pišuka, naporen dan je bil tole...user posted image  Sem dala oba spat in en šluk Jegra nardila.user posted image

clock-img

01.09.2007, 19:58

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Super jana.

No mene zanima enako kot bubi.

Punce še en teden sem gospodična....

clock-img

01.09.2007, 19:59

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Zdaj pa ne moreš rečt, da ne veš, ali bo ali .

Točno, na izvidu AC napišejo tudi spol.user posted image

clock-img

01.09.2007, 20:00

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Zdrži, teni, zdrži!!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.09.2007, 20:00

clock-img

Urša

pencil-img

4648

user posted image user posted image user posted image  Uživaj še ta teden! Potem boš vbistvu prvič gospa, a ne? Jaz sem bila ob poroki drugič-1. ko sem diplomirala, 3.pa ko sem dopolnila 30 let, torej sem trikratna gospa. user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.09.2007, 20:01

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Prvič ja. bubi ti si pa to tak napisala, kot da grem rodit. Dihaj, dihajuser posted image .

clock-img

01.09.2007, 20:04

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Tincci, grozdje pri mojem dediju ni bilo še nikoli špricano. Čez kakih 10-14 dni bo že trgatev. Če želiš, ti pošljem (oz. ti user posted image  dostavi do LJ) en empar grozdja ali pa en kanister sveže stisnjenega mošta. Pa lahko sama sok skuhaš.

Nekaj soka iz tega grozdja je baje še nekje v kleti, ampak je že malo bolj star in ima precej sladkorja not, tako da vam verjetno ne pride v poštev.

clock-img

01.09.2007, 20:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

user posted image user posted image user posted image  Uživaj še ta teden! Potem boš vbistvu prvič gospa, a ne? Jaz sem bila ob poroki drugič-1. ko sem diplomirala, 3.pa ko sem dopolnila 30 let, torej sem trikratna gospa. user posted image user posted image user posted image

Si pozabila, da tudi, ko otroka dobiš si gospa . torej štirikratna. teni ti si pa že tudi potem...ali deca niso tvoja? user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.09.2007, 20:11

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

No ja, pol pa sem že. Ampak zdaj bom gospa Tertinek, to pa tudi ni kar takouser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem