writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

05.09.2007, 09:27

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Hodi pa z njo od taktrat spat in jo objema

Oči svojo pupo stiska, pa mora še Muser posted image  svojo user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2007, 09:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Hodi pa z njo od taktrat spat in jo objema

Oči svojo pupo stiska, pa mora še Muser posted image  svojo user posted image user posted image user posted image

Ja že zdaj se uči. Pa mu jo je res ati v posteljo naštimal prvič user posted image . Me prav zanima, kdaj ji bo 1. pod kiklo pogledal. Še bolj pa njegov komentar na videno user posted image

clock-img

05.09.2007, 09:34

clock-img

Anonimen

Drugače pa PINKA pomeni, PLASTELIn, da ne boste preveč možganov skurile user posted image

clock-img

05.09.2007, 10:22

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Me prav zanima, kdaj ji bo 1. pod kiklo pogledal. Še bolj pa njegov komentar na videno

Tak kot očitov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2007, 10:24

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jana se je oglasila! Preselili so se...J&A sta začela hodit v vrtec...ona v službo....

5 mesecev je že noseča....in imeli bodo........................

FANTKA!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Pa bodo trije mušketirji user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2007, 10:30

clock-img

Anonimen

Čestitke JANA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petarda, a smeš povedati? user posted image  Ti si neke vrste FBI, ker vse 1. izveš user posted image

clock-img

05.09.2007, 10:37

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Petarda, a smeš povedati?

Me je celo zadolžila user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2007, 13:21

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Jana čestitke za fantkauser posted image user posted image user posted image , no no jaz sem tudi vedela za njenouser posted image  je bila celo takrat pri meni ko je šla na NSuser posted image

clock-img

05.09.2007, 13:25

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Sploh vas več ne folgam brati, kaj šele kaj napisati, pa ne zaradi Ele ali Aleksa ampak imam kup enga dela in opravkov.

clock-img

05.09.2007, 13:28

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Bubi čestitke za novo dnevnouser posted image , ja meni je tudi všeč če je dnevna bolj velika in da je malo pohištva notri, se vsaj lahko obrnešuser posted image

clock-img

05.09.2007, 13:47

clock-img

petarda

pencil-img

10119

no no jaz sem tudi vedela za njeno user posted image

user posted image user posted image user posted image  saj so vse vedeleuser posted image user posted image user posted image ...je SAMA povedala pred časomuser posted image  Mislim, da si ti bila ravno na morju takrat user posted image

clock-img

05.09.2007, 13:53

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Pa bo M samo m, M pa pupa

Men so bile pa črtice user posted image user posted image  tko všeč!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

05.09.2007, 14:01

clock-img

Urša

pencil-img

4648

O,Jana, še en fant! user posted image   

clock-img

05.09.2007, 14:33

clock-img

Anonimen

Pa smo dali spet 1. posvetovalnico skoz. Naša pupa se je zredila točno za kilo in zrasla za 5,5 cmuser posted image

clock-img

05.09.2007, 14:34

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Naša pupa se je zredila točno za kilo in zrasla za 5,5 cm

user posted image user posted image user posted image  Bravo mama mlekarica!user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2007, 16:27

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Punce, a bere katera revijo Nova. Sem se pozabila pohvalit, da je naša Nika note. Čisto proti koncu, ko so slike iz Ruškega letnega odra. So hodili z vrtcem gledat predstave. Je pa ta slika:

user posted image

clock-img

05.09.2007, 18:18

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Bubi čestitke za novo dnevnouser posted image , ja meni je tudi všeč če je dnevna bolj velika in da je malo pohištva notri, se vsaj lahko obrnešuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Mi nimamo 4 omar, da bi bili moderni, ampak zato, ker je naša dnevna tak majhna user posted image user posted image user posted image  Pa še od tega je ena vitrina v bistvu v jedilnici.

clock-img

05.09.2007, 19:15

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Pa težko verjamem da bo minil brez mene...

cool, upam, samo, da nam res uspe priti.

seveda ne, pa upam, da tudi ne brez ostalih bližnjih novembrk, ostale boste pa oktobra na srečanju kostanje dobleuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

05.09.2007, 19:18

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Aja...bajdvej...kdaj pa bo ta kostanjev piknik? Kdo pa je povabljen? In zakaj jaz nisem

sem hotela na ta datum srečanje novembrk naštimat, pa si ravno ti rekla, da ti ne ustreza, da bi rajši oktobra.....torej, plane smo spremenili, sicer pa lahko pa 2x pridešuser posted image

bodo pa oktobra na srečanju tudi kostanji, brez skrbiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

05.09.2007, 19:25

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Janauser posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image !

Ada vas ´ma rada!

clock-img

05.09.2007, 19:35

clock-img

ada2

pencil-img

7402

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je bilo zdaj pri dnevniku:
prispevek iz SV, ko so vojakom, ki so bili v Afganistanu delili medalje in so mojega nečaka (od Josipe bratcauser posted image ) intervjujali in ga vprašajo, če je ati kaj povedal kako je bilo v Afganistanu........................in on reče: " da je bil v nevarnosti, pa ko je bila vojna so bili notri."

user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

05.09.2007, 20:27

clock-img

Anonimen

In zakaj nam nisi rekla, da bi gledali?

clock-img

05.09.2007, 20:35

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

In zakaj nam nisi rekla, da bi gledali?

sploh nisem vedela, da bo kazalo. sestra mi je povedala, da so snemali, pa da bo pri dnevniku in naj gledam, če bom kje njenega možeka vidla, no in mi lepo družinsko gledamo in najprej naš Matjažuser posted image

ga je še Adam spoznal in se drl Tjaš in kazal na TVuser posted image

no, pol pa kličem sestro in ji povem, da smo videli, pa mi reče, da so njo in Špelo tudi intervjujali, pa še vse ostale otroke in žene, ampak pokazali pa samo našega Tjašauser posted image

je bil najbolj izviren......je povedal resnicouser posted image

in zdaj se vsi po vrsti delajo norca iz svaka, češ, da itak ni nič delal tam, da se je samo notri skrivaluser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

05.09.2007, 20:46

clock-img

ada2

pencil-img

7402

user posted image

za Muser posted image !

Ada vas ´ma rada!

clock-img

05.09.2007, 20:56

clock-img

ada2

pencil-img

7402

user posted image

kje ste?

Ada vas ´ma rada!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem