writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

10.09.2007, 22:19

clock-img

petarda

pencil-img

10119

No...slikice imam zapečene, zdaj pa se grem pesmico učit, dokler ne zaspim user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočka...do jutrauser posted image

clock-img

10.09.2007, 22:21

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Kolk je pa to fajn, ko človek nenačrtovano novo stran odpre user posted image user posted image user posted image ...

clock-img

10.09.2007, 22:36

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Še za Ado en tale user posted image

user posted image

Še dobro, da imaš pri vsem tem toliko razuma in živcev, da se umakneš in ne znorišuser posted image ...pa itak, da bo bolje..saj je že, ne?user posted image

clock-img

10.09.2007, 22:37

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jaz se pa pesmico učim, pa se mi še nič ne spi user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.09.2007, 22:45

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Aja...drgač pa ni dobro, če otrok že vse govori user posted image ... Sva šla zadnjič s petarditom sama v mesto in malo na okoli, ker se user posted image  ni dalo z nama, ker je bil preveč zaposlen z poležavanjem user posted image ...

No..in za kazen, ker ni šel z nama, sem se odločila, da mu nič ne povem, kje sva bila in kaj sva delala...pa naj ga matra user posted image user posted image user posted image user posted image

In prideva s petarditom domov...itak je vprašal kje sva bila...itd...in sem mu povedala, da če bi ga zanimalo, bi šel z namauser posted image user posted image user posted image ...

...in sta se šla s petarditom igrat...in pride user posted image  čez 10 minut  v kuhinjo...

in...kako je Tanja? user posted image , kako je bilo na sprehodu?user posted image , kako je bilo v trgovini? user posted image , kje je pa zame čokolada? user posted image  Ker kuža je pa prišel zraven? user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image ...ej....VSE mu je povedal... škrat maliuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.09.2007, 22:47

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ful ste zgovorne danesuser posted image ...sama s seboj se pa ne mislim pogovarjat. Danes se mi ne dauser posted image ....grem pa lubita matratuser posted image ....

clock-img

10.09.2007, 22:48

clock-img

petarda

pencil-img

10119

grem pa lubita matrat

s pesmicouser posted image , da ne bo kera kaj drugega mislila user posted image

clock-img

11.09.2007, 07:32

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Petardito je pa facauser posted image user posted image user posted image  sem se mu prav nasmejala, kako že vse obvladauser posted image
naš besedni zaklad se je povečal za baba (babica), hvaja (hvala), eja(Ela), taja (Tanja)

clock-img

11.09.2007, 08:09

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Juuuutrooooooooooo user posted image

Kavica za vse!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.09.2007, 10:28

clock-img

petarda

pencil-img

10119

jaz sem že drugi kapučino spila, tle pa nič čvekauser posted image

clock-img

11.09.2007, 14:05

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Da ne bomo na 2.stran padleuser posted image

clock-img

11.09.2007, 15:04

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

user posted image     user posted image čist preveč sem jih že spila dons user posted image user posted image

clock-img

11.09.2007, 15:51

clock-img

Urša

pencil-img

4648

čist preveč sem jih že spila dons

Jst pa še nobene. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

11.09.2007, 20:22

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Da ne zlezemo čisto na dno:

hvala vsem za čestitke, pohvale in lepe želje.

clock-img

11.09.2007, 21:22

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

clock-img

11.09.2007, 21:26

clock-img

amy26

pencil-img

3072

danes sem bila tok zamorjena kot že dolgo ne tako da mi ni bilo do čveka, no sedaj je dosti boljeuser posted image

jutri pa greva z Elo na eno testiranje (bioresonanca) tako da držite pesti da ugotovimo kaj jo matra, ker revica se ful praska, še pri previjanju ji moram v obe roki nekaj dati da jo vsaj mal zamotim, drugače se takoj spraska

clock-img

11.09.2007, 21:32

clock-img

amy26

pencil-img

3072

petarda, zanima me če si morda bila kej v novi trgovini KIKv Brežicah, sploh ne vem, v četrtek se menim da grem z eno gospo v A, men je tam najbolj zanimiv KIK ker imajo luštne cunje pa poceni pa še njihova kvaliteta za male otroke je kar dobra. Pa ne vem kakšna je izbira v Brežicah, ker bi šla raje v Brežice mi je dosti bližje pa še Ela bo lažje prenesla pot, no sama pot ni problem, problem je ker se dojiva in če greva v A nama vzame več cajta

clock-img

11.09.2007, 21:52

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Amy prvič slišim, da je Kik tudi v Brežicahuser posted image

Drgač sem pa danes na čveku prebrala, da je znižanje v Turbo limaču v NM. In to zimske kolekcije... 50%user posted image ...bom šla jutri preverituser posted image

clock-img

11.09.2007, 21:54

clock-img

petarda

pencil-img

10119

jutri pa greva z Elo na eno testiranje (bioresonanca) tako da držite pesti da ugotovimo kaj jo matra, ker revica se ful praska, še pri previjanju ji moram v obe roki nekaj dati da jo vsaj mal zamotim, drugače se takoj spraska

user posted image user posted image  upam, da ugotovite kaj je na stvariuser posted image ...a pol niso mlečni izdelki?user posted image  Kam pa gresta na bioresonanco?

clock-img

12.09.2007, 08:25

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jutroooo čvekeuser posted image user posted image user posted image

Ampak se vam je pa res ustavilo user posted image

No, midva sva bila že pri zdravniku, ker naj bi bil cepljen, pa ga niso cepili, ker je malo mahodenuser posted image . Je rekel, da se nič ne mudi in da raje preloži, kot da bi potem bili bolani, ker je to menda ful huda doza (5 cepiv) zdaj.user posted image

No...tehtamo pa 10,2 kg user posted image ...je tudi rekel, da ni panike, ker vidi, da je Petardito zdrav in zgovorenuser posted image  fant.

Zdaj smo pa že v službiuser posted image

clock-img

12.09.2007, 12:51

clock-img

amy26

pencil-img

3072

petarda, KIK v Brežicah je odprt od 16.8. jaz sem za to zvedela tudi včeraj, tako da sem mislila iti jutri v A malo po štacunah in smo se zdaj v zadnjem trenutku zmenili da bomo šli raje v Brežice malo pofirbcat

Kam pa gresta na bioresonanco?

Sva že nazaj, bili pa sva v Lj. po priporočilu tincci, ni mi žal da sva šli
ugotovili so alergijo na mleko, rumenjak in predvsem sojo najbolj je izstopala sojauser posted image  mleko ni tako kritično, drugih alergij ni. Ima pa glivice, ki jih je dobila od mene zato ima težave s črevesjem - zelen kakec, se ful praska, le te se pa hranijo s sladkorjem tako da od danes imam strogo dieto torej sadje črtamo ki je glavni vzrok, vse sadne sokove, čimmanj OG

Tako da ko bova uvajali GH bova par mesecov jedli samo zelenjavo in temu dodajali polento, rižek, mesek,...ko odstranimo glivice bo pa začela s sadjem.

Tako da sem ful vesela da sem šla, moj jedilnik se je seveda skrajšal se je pa po drugi strani razširil ker lahko jem razne oreščkeuser posted image  kar je super kot vmesni obrok. 

clock-img

12.09.2007, 13:05

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Amy samo, da veste kaj ji je...bo takoj lažje, ker vsaj lahko ukrepate.user posted image ...

...glivice...user posted image user posted image ...upam, da se jih čimprej rešite, ker znajo bit zelooo nadležneuser posted image

clock-img

12.09.2007, 17:34

clock-img

ada2

pencil-img

7402

daaaaan!user posted image

sem mislila, da bom imela vsaj 10 strani za prebrat, pa ni bilo tak hudouser posted image user posted image user posted image user posted image  pa kaj vam je, a vam je muca jezičke popapalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.09.2007, 20:01

clock-img

ada2

pencil-img

7402

še vedno nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to je pa že nevarnouser posted image user posted image user posted image

aja, naš kostanjev piknik je prestavljen na 29.9 - ker še ni kostanjevuser posted image  
jaz pa potem 30 delam, tako da se glih svežega mošta ne bom mogla napitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.09.2007, 20:03

clock-img

ada2

pencil-img

7402

user posted image

alo novembrke na čvek!

Ada vas ´ma rada!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem