writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

27.09.2007, 16:32

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Pozdravček punce.

Jaz spet skoraj nimam časa za vas. Upam, da mi je kaj opročeno, ampak v službi smo spet ostale samo 3 in posledično non - stop delamo. Jaz sem bila zdaj samo v soboto fraj,  v nedeljo sem delala, ta vikend itak delam, naslednji teden verjetno deljeno, potem pa še ne vem.

V glavnem, koliko mi je služba všeč, vedno bolj razmišljam, da si poiščem kaj drugega, kjer bom vsaj čez vikend z mojimi, ker sem zdaj bolj malo in mi je zaradi malih2 full žal.

clock-img

27.09.2007, 20:50

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

Čer punce!
Kot se obljubila so nove slikce v albumu user posted image . Tateka pa raje ne bom gor stavla, pravuser posted image ? Mal heca pa itak mora bit.
Naša dva sončka pa že dobro uro spita user posted image , imata mami pa tati mal časa zase user posted image

Lep večer

clock-img

28.09.2007, 08:29

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro!

Sam tolk, da na drugo stran ne pademo user posted image

clock-img

28.09.2007, 08:45

clock-img

Anonimen

a se samo meni zdi neverjetna podobnost med Pio in bubijem user posted image user posted image

clock-img

28.09.2007, 09:45

clock-img

amy26

pencil-img

3072

a se samo meni zdi neverjetna podobnost med Pio in bubijem

paštetka, to sem že jaz hotela napisati, men sta nenormalno podobna, mogoče je pa isti očkauser posted image

clock-img

28.09.2007, 09:45

clock-img

amy26

pencil-img

3072

pa dobro jutrouser posted image

clock-img

28.09.2007, 12:10

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

a se samo meni zdi neverjetna podobnost med Pio in bubijem user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Jaz nič ne vidim user posted image user posted image user posted image

Edino, kar je, oba imata rjave očke in temnejše laske. Pa ne spomnim se, da bi user posted image  2,5 let nazaj po NG hodil user posted image

clock-img

28.09.2007, 12:47

clock-img

*ANA*

pencil-img

1253

OK pupe zdej pa še vi meni pokažite bubija prosim, da vidim če je res user posted image .

Kaj počnete z vašimi malčki popoldan notri ko pa je zuni ta user posted image dež?
Naša se sama le minimalno zamoti, pa ko imam jaz delo s Svitom bi pa mami to pa mami ono.
Dejte kake predloge kaj delat user posted image

clock-img

28.09.2007, 13:14

clock-img

Anonimen

Kaj počnete z vašimi malčki popoldan notri ko pa je zuni ta dež?

Meni se zdi, da čofotata z dedijem po lužah in se slikata user posted image . Kolikor mi je bilo razloženo včerajuser posted image

clock-img

28.09.2007, 13:45

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Kaj počnete z vašimi malčki popoldan notri ko pa je zuni ta dež?

Jaz sem bila zdaj vsak dan na seminarju v Ljubljani in je tam je bil dež v NM pa suhouser posted image ...tak, da sta bila večinoma kar zunajuser posted image

clock-img

28.09.2007, 14:26

clock-img

amy26

pencil-img

3072

ko smo notri, mi Aleks v glavnem zabavlja Elo, torej ji nosi svoje igrače pol pa ko vidi da ona zagrabi igračo in se z njo lepo igra ji jo kar vzame in da drugo nezanimivouser posted image

drugače pa skače, se vozi še vedno po stanovanju s poganjalcem, pa iz ene sobi nosi v drugo pet ta velikih žog, jih zlaga na eno škatlo,...pa kocke so še vedno zanimive, pa račk ima en kup pol jih pa sortira po višini 

clock-img

28.09.2007, 14:41

clock-img

ada2

pencil-img

7402

včeraj sem cel dan prejokala, ker se mi je pogreb tako močno vtisnil v srce, da sem mislila, da ne bom zdržala do koncauser posted image user posted image user posted image  pol mi je pa še njena najboljša prijateljica še iz mladosti rekla: " tak, zdaj je pa nimava več..."user posted image user posted image user posted image

no, danes sem v službi bila čisto zamorjena, ker me je celo noč moril strah iti delat, ko bom tam njeno prazno posteljo vidla, pa je nekak šlo....res pa, da nisem delala na tistem oddelku....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

28.09.2007, 14:49

clock-img

ada2

pencil-img

7402

no, v glavnem... jutri ob 15 pri nas kostanjev piknik za RD.
Paštetka te razumem za jutri, drugi teden sem popoldan v službi, tako sem dopoldan fraj in lahko prideš kadarkoli.

13.10 pa srečanje novemberk 05

je zdaj to potrjeno? lahko grem plac rezervirat? 

Ana to srečanje bo v Prlekiji, natančneje v Ormožu. je kar daleč od vas, ampak bi bile zelo vesele, če bi se nam pridružili. pa ne boj se za user posted image , saj bodo na srečanju vse čveke imele svoje user posted image  zraven user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

28.09.2007, 14:59

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Tincci vse najboljše za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

28.09.2007, 15:53

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Ada, enako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem si danes za rojstni dan kupila torbico user posted image Hani pa gumi škorenjčkeuser posted image , palerino že ima, in je zdele pol ure skakala po lužah. Zdaj pa ustvarja na velik šeleshamer z štampiljami, barvicami, flomastri... ko se mi bo dalo zraven sedet, bova pa z vodenjkami, ker to moram bit zraven, ker drugače je štala user posted image Pa telebajske gledamo, ko je dež, pa dojenčka po stanovanju vozi z vozičkom, pa igra se z lonci...

clock-img

28.09.2007, 16:17

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ada in tincci, V S E    N A J B O L J Š E !!! user posted image user posted image

jutri ob 15 pri nas kostanjev piknik za RD.

Srčno upam, da prideva. Bubi je že OK, je pa mene viroza zdelala. Ampak se bova potrudila, res ne bi rada zamudila.

Bubi si je moral danes v vrtec prinest škorenjčke in marelo in so šli ven čofat user posted image  Jaz sem samo poslušala, kaj vse bodo letos delali. Pa si ves čas mislila, da je bubi še premali user posted image

Ana, poglej bubijeve slikice v albumu, ti pošljem geslo na ZS. Saj pravim, da si nista ravno podobna user posted image

clock-img

28.09.2007, 16:19

clock-img

Anonimen

Ja, Ada in Tincci vse naj, naj, naj..

user posted image

clock-img

28.09.2007, 18:48

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Moj sine: jaga, jaga, jaaaga pompom.... ugani katera pesem je to :))).

Žiga žaga poje žaga, rompompom kladivo user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2007, 18:58

clock-img

Urša

pencil-img

4648

a se samo meni zdi neverjetna podobnost med Pio in bubijem

Jaz sem tudi takoj ta priblisk dobila!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

28.09.2007, 19:00

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Aja, Ada, moja prijateljica z maribora je rojena na isti dan kot ti, isto leto user posted image  

clock-img

28.09.2007, 19:02

clock-img

Urša

pencil-img

4648

VSE NAJBOLJŠE ADA IN TINCCI!!!

user posted image  

< Sporočilo je popravil Urša -- 28.9.2007 19:04:23 >

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

28.09.2007, 19:09

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Joj babe, ravnokar sva bla na vikendu z dragim, pa spet gledam nekajdnevna potovanja po evropi... za kakih 4 do max 5 dni bi lahko pustila hanko... da ne govorim, da je treba še naredit teraso pa predsobo.. ampak jaz bi nekam šlaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image

clock-img

28.09.2007, 19:48

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

ampak jaz bi nekam šlaAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Mi je znano user posted image  Jaz bi tudi nekam šla. Zdaj pa sva začela razmišljat, da bi še eno parkirno mesto v garaži kupila za večjo komoditeto. Oboje pa ne bo šlo user posted image

Pa še naš službeni izlet je v vodo padel, ker ni bilo dovolj prijav. Tako da bomo imeli obvezno izobraževanje namesto izleta ali pa fraj dneva user posted image

clock-img

28.09.2007, 19:50

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Joj, teni, skoz razmišljam, kdaj bom našla čas za kavo. Sem imela v sredo v planu, pa sem morala dirkat v vrtec po bubija, ker je zakuhal.

PA itak se mi zdi, da okoli enih nimaš časa, ne glede na to ali delaš dopoldne ali popoldne user posted image
Bomo zrihtali user posted image

clock-img

28.09.2007, 19:56

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

PA itak se mi zdi, da okoli enih nimaš časa, ne glede na to ali delaš dopoldne ali popoldne
Bomo zrihtali

Če delamo  normalno, ko smo štiri, kar še vsaj nslednji teden ne bo, potem imam čas okoli enih, oz. ob enih končam. Takrat imam kakšnouro časa, oz. do dveh, ko pride Boštjan in greva po Tejo in Niko. Če pa delam tak kot sedaj pa res ne. Naslednji teden bi mogoče lahko, ker sem deljeno, pa če imam kateri dan kakšno brzinsko kosilo, potem imam čas od okoli dvanajste dodruge.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem