writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

09.10.2007, 21:59

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

ojoj paštetauser posted image  kako lahko do tega pride, želim vam da bi bili čimbolj močni pa da čimprej pridete domovuser posted image

tudi jazuser posted image

clock-img

09.10.2007, 22:02

clock-img

petarda

pencil-img

10119

....glede na stanje ima željo, da bi srečanje prestavile, ker bi vas tudi ona rada videla, pa žal ne bo mogla priti.
jaz sem za.

Če je stvar taka, potem sem tudi jaz za.user posted image  

clock-img

10.10.2007, 11:23

clock-img

amy26

pencil-img

3072

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

....glede na stanje ima željo, da bi srečanje prestavile, ker bi vas tudi ona rada videla, pa žal ne bo mogla priti.
jaz sem za.

Če je stvar taka, potem sem tudi jaz za.user posted image  

jaz sem tudi za

pa lep pozdrav vsemuser posted image

clock-img

10.10.2007, 15:22

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Zdravo!

Končno se vam malo oglašam. Jaz sem čisto user posted image . Od vsega. Če preživim ta teden.....

Jaz sem tudi za, da prestavimo srečanje. Je tudi mene paštetka prosila, ampak mi včeraj sploh ni zneslo do računalnika prit. Se pa sprašujem, kje bomo nov datum našle? Do konca oktobra verjetno ne gre več (razen 27. je bil še v igri, če se ne motim user posted image ), novembra bo vsak vikend kaka čaga za rojstni dan, potem pa bo veseli december in kup lavfarije....

Tako da dajmo čim prej nov datum določit, da ne pade vse skupaj v vodo user posted image

clock-img

10.10.2007, 15:35

clock-img

ada2

pencil-img

7402

torej srečanje bomo prestavili. meni bi eventuelno zneslo še v soboto 20.10. za 27.10 pa sem zasedena, ker imamo pevsko revijo zborov socialnih zavodov slovenije in bom v MB v (mislim da) sončnem domu.

hitro javite, če vam ta datum ustreza, da lahko prostor rezerviram. lahko pa tudi v petek 1., ampak verjetno delate, ne?

mogoče pa bi bilo tudi dobro počakat na vesti iz klinike, ker ko so naju z Nušo preselili v klin iko v LJ, so tudi rekli, da največ za 2 dni, da preiskave naredijo, pa sva ostale cel tedenuser posted image

no, ajdi, hitro s predlogi na danuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

10.10.2007, 17:04

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Paštetka, jaz skoz mislim nate in na Mašo!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

10.10.2007, 19:58

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Čeeeeeeeeeeruser posted image

clock-img

10.10.2007, 20:01

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Končno se vam malo oglašam. Jaz sem čisto . Od vsega. Če preživim ta teden.....

Kaj pa je tak hudega???user posted image

clock-img

10.10.2007, 20:20

clock-img

Anonimen

joj, kak je lepo biti doma user posted image , se cartati, stiskati...user posted image

Hvala vam za pesti, za dobre željeuser posted image

Torba je spakirana za jutri, Maša spi, z M user posted image  sva se že kopala skupaj, cartava se 100 na uro...

clock-img

10.10.2007, 20:22

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Paštetka odpočij se in naberi moči za Lj.user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

10.10.2007, 20:28

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Paštetka odpočij se in naberi moči za Lj.

Se pridružujem. user posted image  Pošlji mi na ZS tvoj GSM pa mogoče pridem kaj na obisk. user posted image

clock-img

10.10.2007, 20:34

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image user posted image user posted image

Za Mašo in paštetko! Vse bo v redu user posted image  Mora bit!
user posted image user posted image

clock-img

10.10.2007, 20:45

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Paštetka user posted image user posted image user posted image

Mirno noč vam želim, jutri pa kar pogumno v LJ. Držim pesti, da se vse dobro izteče user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.10.2007, 20:49

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Paštetka user posted image user posted image user posted image

Mirno noč vam želim, jutri pa kar pogumno v LJ. Držim pesti, da se vse dobro izteče user posted image user posted image user posted image

se podpišem user posted image

clock-img

10.10.2007, 20:57

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Jaz sem pa danes malo user posted image . So mi v vrtcu povedali, da Tina pri hrani štrajka že ene 14 dni. Menda samo paca, poje nekaj le, če jo vzgojiteljica hrani user posted image . Smo predpostavili, da je to mogoče zaradi veliko mlajših v skupini, ki še ne znajo sami jest in pač ona tud hoče, da jo futrajo user posted image .
Ah saj bo boljš user posted image . Zaenkrat bom uvedla ukrep - zjutraj nič več kakava, le še čaj  (kakav oz. mleko bo dobila zvečer pred spanjem iz skodelice) in strogo prepoved vsakih sladkarij in slanarij.  Sicer ne vem če bo pomagalo user posted image , ampak mogoče bo spoznala, da se je, ko se je in  vmesnih priboljškov pač ni .

clock-img

10.10.2007, 21:06

clock-img

ada2

pencil-img

7402

mene je pa začelo trosit in vse boletuser posted image , grem kar spat, da ne bo kaj hujšega.

lahko noč!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

10.10.2007, 21:23

clock-img

Anonimen

Urša, kaj čem skrivat. moj mobi: o41 522 252, pokliči, mi bo res pasalo. user posted image

clock-img

10.10.2007, 22:47

clock-img

sharpy

pencil-img

570

Paštetka, Maša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da boste čimprej ugotovili za kaj gre in upam, da ni nič hujšega in  da bo kmalu spet vse v najlepšem redu  user posted image

joj kako mi je hudo user posted image user posted image user posted image

Rada vas imam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

clock-img

10.10.2007, 22:49

clock-img

sharpy

pencil-img

570

kar se srečanja tiče...sem itak že prej z ado po telefonu govorila. V glavnem se strinjam, da premestimo datum.
Bomo že našli kak datum...nekako bomo zrihtali.

Ada...ma sej petek 1.11. je praznik. Mogoče bi pa šlo. Edino naša Hana ima takrat rojstni dan.

clock-img

11.10.2007, 06:07

clock-img

Anonimen

Noč smo preživeli mirno in se stiskali. Sharpy, te poklilem, kaj, ko bom lahko. Nisem še utegnila user posted image .

Lepo se imejte, mi se gremo rihtat, potem pa počasi vsak na svoj konec. max k babici, ati v službo, midve ppa v lubljano.

čau, čau.

Aja, max se je nauči reči kostanji>>>>> sanja, sanjauser posted image

clock-img

11.10.2007, 07:04

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Noč smo preživeli mirno in se stiskali. 
midve pa v lubljano.
čau, čau.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada...ma sej petek 1.11. je praznik.

1.11. je četrtek. Pa mislim, da ni najbolj primeren dan za piknik user posted image  No, mi imamo v tistem tednu počitnice in bomo za 3-4 dni nekam skočili. Če že ne v tople kraje pa v toplo vodo user posted image

clock-img

11.10.2007, 12:21

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Na drugo stran smo padle user posted image user posted image

clock-img

11.10.2007, 15:05

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Ada...ma sej petek 1.11. je praznik. Mogoče bi pa šlo.

ne, za 1.11, jaz še niti ne vem kako delam, poleg tega pa se takrat hodi okoli po grobovih, no, vsaj mi vsako leto gremo...bolj sem imela v mislih petek 19. ali pa 26.

Ada vas ´ma rada!

clock-img

11.10.2007, 15:11

clock-img

sharpy

pencil-img

570

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Ada...ma sej petek 1.11. je praznik. Mogoče bi pa šlo.

ne, za 1.11, jaz še niti ne vem kako delam, poleg tega pa se takrat hodi okoli po grobovih, no, vsaj mi vsako leto gremo...bolj sem imela v mislih petek 19. ali pa 26.

Ja,...sej tudi mi tako delamo,....ampak bi naredila izjemo user posted image     Petki bojo res najbrž bolj težko šli skozi, ker bo večina v službah. Jaz bom sigurno v službi.

clock-img

11.10.2007, 16:29

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Ja, petek nii

Petki bojo res najbrž bolj težko šli skozi, ker bo večina v službah. Jaz bom sigurno v službi.

Petek tudi pri nas ni izvedljiv.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem