Punce dajmo napisat eno tiralico: IŠČETA SE URŠKA IN MAX. ŠE NEDAVNO TEGA STA BILA NAŠA VSAKODNEVNA SPREMLJEVALCA, ZDAJ PA STA SE ZGUBILA NEZNANO KAM. URŠKA JE DOLGOLASA SVETLOLASA LEPOTICA, RAZEN ČE NI SPREMENILA STYLINGA. MOŽNO JE, DA HODI MALCE UKRIVLJENO, KER SO JO NA FIZIOTERAPIJI PREFORSIRALI. (Ko nič ne vemo kako je bilo) MAXI PA JE LUŠKAN ŠTIRIMESEČNIK Z DVEMA ZOBKOMA. ČE JU KDO OPAZI, NAJ TAKOJ JAVI NOVEMBRKAM NA RR.
Evo mene ravno od frizerja

. Zdaj sem naravna blondinka. Sporočam, da nimam več zelenih in sivih flekov v laseh

. Frizurca je super

. Jutri bomo pa nosili pecivo naokrog svatom. a ga pripeljem kateri

?
No, pojutrišnjem pa bom že gospa

. Moram povedati, da je MAx zelo potrpežljivi in da hodi vedno z mano k frizerju. Mi je probala frizerka pobarvati na temno blont pa ne prime nobena barva

. Ko mi je probala narediti rjav pramen je ven prišla rosa

.
Max je super. Najljubša igrača mu je velika duda od mame in atija (velika plastenka izvira, kjer pijeva kar iz plastenke). Max čisto ponori ko jo vidi

. Zdaj že 2 dni izteguje roke pred sabo, če želi kaj imeti. Pa tudi, ko pijeva iz kozarca mu moram dati obvezno pit iz njega, drugače je jok. Prav tako še vedno uživa pri cuzanju jabolke in atijevih prstov

. Smo rekli, da če na poroki ne bo zdržal do krsta, da bomo imeli jabolko s sabo, da jo bo cuzal