writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

04.04.2007, 22:45

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Nova stran?user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

04.04.2007, 22:47

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Kdo je to?
 KLIK

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 4.4.2007 23:19:15 >

inteligence.

clock-img

04.04.2007, 22:48

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Jezos Kristos, koliko je že ura. Jaz moram SPAT!
Se tipkamo jutri.

inteligence.

clock-img

04.04.2007, 22:49

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Nova stran?user posted image

Ne se tak veselt.user posted image user posted image user posted image  Jutri jo bodo že zbrisaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Čuntek = kostuser posted image ....prvič slišimuser posted image

clock-img

04.04.2007, 22:51

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Pa je res podoben Sergeju.user posted image  Al je punčka? Se vidi kot bi mela nalakirane nohteuser posted image

Čist možno, da ma Sergej bratca ali sestrico...od kod pa je ta RR-jevka? Iz Nove Gorice?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2007, 22:53

clock-img

petarda

pencil-img

10119

No...grem še jaz...bom uživala zdaj kako uro, ko mam še celo posteljo zaseuser posted image

Do....

...dokler bo Luka rekuuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2007, 22:57

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

IZVIRNO SPOROČILO: sanjab
od kod pa je ta RR-jevka? Iz Nove Gorice?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ne, mb. Je pa fantek-Nejc

zdaj pa res grem.

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 4.4.2007 22:58:40 >

inteligence.

clock-img

04.04.2007, 23:00

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Samo to še: v petek sem v Ljubljani. A je tokrat katera zainteresirana za kavO? Tincci? Amy? Ursa? Se katera? Sanja?

inteligence.

clock-img

04.04.2007, 23:04

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Kdo je to?

To je moj lepotec.user posted image user posted image user posted image

Ja, danes sem morala poklikat Naty_ko, da si malo izmenjava slikice najinih srčkov, ker me je vsakič kar stisnilo, ko sem videla njen avatar. Kot bi gledala mojega Nejca. In čisto zares sta si ful podobna. Nakar sva ugotovili še, da sva obe iz štajerskega konca. Zanimivo, kaj?user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2007, 23:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: whatever

user posted image user posted image  NEj, ti kar kak ti bolj paše user posted image user posted image

Gre se o tem, da so nam zbrisali 800 strani, ker je bil nekdo neroden, malomarenuser posted image

Joj, zenske ... NIHCE NI BRISAL NE NALASC, NE ZARADI NERODNOSTI!!! In ni se zgodilo prvic in do nadaljnega se ne brise kosa, dokler se ne pojasni misteriozno izginjanje debat (tako kot oktoberke). ZAL. Racunalnicarji pa najbrz veste, kaksni so .. user posted image

clock-img

05.04.2007, 07:17

clock-img

Anonimen

Racunalnicarji pa najbrz veste, kaksni so ..

joj, zdaj mi je žal, da nimam več tiste slike, ko imajo računalničarji žurko user posted image .

user posted image moj svak je ful dober! Saj vemo, da niste brisali zanalašč. Samo jeeeeeezneeeeeeee smo kot user posted image .

naty_ka, da ni tvoj dragi trsil seme še nekje, ker jaz sem enega Sergeja še videla nekje na avatarju. Še bolj podobnega temu. Ko ga najdem, ti javim!

DAj ti malo merkaj svojegauser posted image

clock-img

05.04.2007, 07:36

clock-img

Anonimen

Aja, dobro jutroooooooooooo vsem user posted image

Evo, NAty, grem v lov za še enim Sergejevim bratcem user posted image . Kak bomo šele sestrico našli kakšno user posted image

clock-img

05.04.2007, 07:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: til

In kdo je to Mercedes!

Bolj, ko berem tole manj vas razumem ženske noseče, nenoseče, zaposlene, nezaposlene, take in drugačne.

KAJ JE TO če ni ženska, ni noseča, ni nenoseča, ki btw ne vem kakšna beseda je touser posted image , ni zaposlena pa je zaposlena in ni ne taka ne drugačna.

ODGOVOR: AVTO user posted image ( MERCEDES )

MOŠKI!

Rok, oprosti, ampak tako izjavo lahko da samo moški.

Teni, super! user posted image

Ja, včeraj ste se načvekale. Jaz pa sem prišla ob pol osmih domov in je bil tak jok in drenje, ker mamice ni bilo user posted image . Sploh se več nista sposobna spat dat. Potem pa sem pristala pred TV. No, zdaj vas pa ne morem nehat brat user posted image user posted image user posted image  Če službo zamudim zaradi vas, se me pazite! user posted image

Čist možno, da ma Sergej bratca ali sestrico...od kod pa je ta RR-jevka? Iz Nove Gorice?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je pa ta Nejc tudi tak lepotec kot Sergej user posted image

Zdaj pa šibam v službo. Danes imam spet popoldan odrasle. Analiza poskusne mature. Me prav zanima, koliko jih bo prišlo - tisti najbolj pridni, ki itak skoz hodijo na predavanja in so tudi kaj prav napisali.

Aja, še to, danes zjutraj je že bila žurka, metali smo se po tleh, točili krokodilje solze, se drli za dudo in Pikija.... user posted image  Pa vse zato, ker je videl prstne barve na mizi in je hotel pacat, pa revež ne razume, kaj pomeni popoldan, potem, ko prideš domov, ne zdaj, mudi se nama, zdaj greš pa-pa, teta A. te že čaka,.... samo pisa pisa mu je šlo po glavi, čisto srečen in nasmejan, ko sva gledala tiste umetnije na mizi.

Eh, že zamujam.....

clock-img

05.04.2007, 07:43

clock-img

Anonimen

Someone, nisi napisala, zakaj si bila včeraj tako vesela!

clock-img

05.04.2007, 07:44

clock-img

Anonimen

a si že šla? user posted image

clock-img

05.04.2007, 07:58

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Samo to še: v petek sem v Ljubljani. A je tokrat katera zainteresirana za kavO? Tincci? Amy? Ursa? Se katera? Sanja?

Naty_ka žal jaz verjetno odpadem, dobro veš da imam doma 13 dni staro pupiko, ki se doji na 1,5-2,5 ure, na flaško pa še ni navajena piti, če bi prišla mal bližje torej do Ivančne Gorice, pol bi še priletela.
Sej če narediš tok km iz Ptuja pol tistih bogih 30 km do mene je mala malca user posted image  pa še skos je avtocesta.

Včeraj ste pa res imele debato, kmalu pa bomo pozabile na svojih 800 strani, ker očitno jih tudi dobile ne bomo nazaj. Zdej grem pa mal pogledat kaj je Naty_ka napisala.

clock-img

05.04.2007, 08:20

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jutro!

Ne me vprašat, če je Nika spet na inhalacijah. Ampak ok, samo zato, ker tako kašlja, ostalo je ok. No, ne čisto. Od včeraj naprej je tudi ona kozikauser posted image . No ja, pša še dobro, da sedaj, ko sem jaz popoldan, da pride mama ob pol 12 sem in ima potem Niko, drug teden pa bosta doma ali Boštjan ali mama. Jaz odpadem.

clock-img

05.04.2007, 08:48

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

naty_ka, da ni tvoj dragi trsil seme še nekje, ker jaz sem enega Sergeja še videla nekje na avatarju. Še bolj podobnega temu. Ko ga najdem, ti javim!

DAj ti malo merkaj svojegauser posted image

Joj, joj. Sem danes zjutraj že "nahrulila" mojega da bi mi lahko povedal da ima že enega otroka pred mano, pa me je vprašal če se mi je odpeljalo...user posted image   Mislim kriza. user posted image  Itak da bo sedaj doma privezan, ko pa bo šel od hiše, pa dobi kovinski pas okrog pasa da se to enkrat neha...user posted image user posted image

Amy, tebi je opravičeno. Pošlji mi tvojo tel. na mail. Sicer ne vem če bo čas, a za vsak slučaj. Greva namreč po avto in samo upam, da se nebo vse skupaj zavleklo v nedogled. Sicer je že skoraj vse rešeno, tako da... Mogoče bi pa se lahko oglasila če bo šlo vse po planu. Če seveda nebo tebi prehitro.

inteligence.

clock-img

05.04.2007, 08:50

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Evo, NAty, grem v lov za še enim Sergejevim bratcem user posted image . Kak bomo šele sestrico našli kakšno user posted image

Ja, to bi me bolj zanimalo kako zgleda sestrica...user posted image

WE, si šla kaj gledat v Kik?

inteligence.

clock-img

05.04.2007, 11:14

clock-img

Anonimen

Whatever, sej vem, da ste jezne, jaz bi tudi bila user posted image  No, RR racunalnicarji so bolj pocasne sorte user posted image user posted image user posted image  (ne sme Jaka tega prebrat user posted image )

A se katera ne vidi slike od whatever, ce jo pomanjsam in dam kot KLIK?

Zdaj si pa shranjujte ta pomembne stvari - joj, moram vprasat Vesno RR, kako bi celo stran shranila kot html dokument.

LP, Ribica

clock-img

05.04.2007, 11:52

clock-img

ada2

pencil-img

7402

evo, sem spucala vse. čeprav še vedno diši po bučnem oljuuser posted image  sicer si pa na mail poglejte.

Max je pa res umetnik posebne sorteuser posted image

mi je pa žal, da sem zamudila kregarijouser posted image

danes pošljem prijavo za novo službo - držite pesti.
na rokah ina na nogah prosimuser posted image

drugače pa : dobro jutro!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

05.04.2007, 11:53

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Zdej grem pa mal pogledat kaj je Naty_ka napisala.

čaki, a se to da, če je tema zaklenjena?

kje najdem?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

05.04.2007, 12:21

clock-img

Anonimen

evo, sem spucala vse. čeprav še vedno diši po bučnem olju sicer si pa na mail poglejte.

Adijo user posted image  Samo tiste male nogice pa so svetske  user posted image

Ja, ada, bereš še vedno lahko, samo odgovarjat ne gre. Forum O portalu.

Ja, računalnik je doma, baje da je disk kar naenkrat k sebi prišel user posted image  So ga hoteli klonirat, pa se je zbudil user posted image  No, samo priklopit ga je še treba, da vidim, če je res. Je rekel serviser, naj si lepo vse na medije spravim, potem pa pač..... ko bo spet crknil, naj pripeljem nazaj, da bodo disk menjali.

Amy, upam, da bo ta vikend vsaj malo časa, da ti končno CDje posnamem user posted image  Jaz več ne vem, kje se me glava drži, pa še ful strah me je, da je kaj narobe z user posted image , pa sploh ne upam k zdravniku user posted image

clock-img

05.04.2007, 12:27

clock-img

Anonimen

ada, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oprosti, ampak meni se smeji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kak ponosno stoji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.04.2007, 14:23

clock-img

jana26

pencil-img

288

Dober dan,

se vam malo oglasim dokler mi še mala dva spita.

A mi lahko katera razloži kakšni so znaki ˝živčnega zloma˝user posted image  Se mi zdi, da mi dosti več ne manjka user posted image

Joj, tale Adam pa vidim, da je isti falot kot naša, kot da bi imeli kaj skupnega user posted image  user posted image  Ada drugič moraš še moko v dosegu pustit ... user posted image  user posted image

Drugače sem nas komaj našla, mi ni šlo v glavo zakaj tako malo strani user posted image

< Sporočilo je popravil jana26 -- 5.4.2007 14:25:10 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem