writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

22.05.2007, 20:44

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Verjela ali ne, največja muka mi je bubija zvečer iz bane vzet in v sobico nest.

ko sem bila jaz v drugo noseča sem imela obdobje ko sem hodila tako utrujena domov, da nisem bila sposobna sebe in Nušo v enem dnevu skopati, zato sva se umivali izmenično. en dan se je ena tuširala, druga pa umila v bideju, drugi dan pa obratnouser posted image user posted image

pa je v bistvu Nuša bila takrat že toliko velika, da je sama iz bane zlezla.
tako, da svaka čast vam nosečnicam, ko imate take male škrate.

Paštetka trebuh pa imaš krasen in da ga slučajno ne bi skrivala. jaz sem bila danes prav ponosna, da sem šla s tabo po mestu.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

22.05.2007, 20:52

clock-img

Anonimen

Ada, a si že pojedla pogače user posted image

clock-img

22.05.2007, 20:56

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Nuša je imela danes nastop z gledališkim krožkom. poleg njih so nastopali še 2 lutkovni skupini, 2 plesni, 1 navijaška, krožek za ohranjanje ljudske dediščine in še ena gledališka kupina.

priprave na ogled nastopa so bile:

• zdivjati se pred kulturnim domom
  • vzeti s sabo liziko, žemljo rezino suhega sadja, sok, dudo, avte,...
  • pripraviti Nušo, da ne bomo ostali do konca (ko ona konča gremo domov)
  • prenesti hude poglede drugih staršev, ker bi Adam motil predstavo njihovih otrok

ampakuser posted image user posted image user posted image

žemljo sem prinesli domov celo, lizika je še zdaj original zavita, rezino sadja je pojedel na poti domov, sok sta z NUšo družno razdelila prav tako na poti domov, duda je ostala nedotaknjena v torbici, avti pravtako....

ogledali pa smo si celotno predstavouser posted image user posted image user posted image

trajalo je 2 uri, Adam pa ni mignil. ko je Nušo na odru videl je dvakrat rekel NA, drugače pa je gledal nepremično.  in ploskal, ko smo ostali ploskaliuser posted image

ni kaj, ima nekaj po mamiuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

22.05.2007, 20:58

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Ada, a si že pojedla pogače user posted image

pojedla ja, pa zdaj sem še tiste palčke napadla. pa tisto pivo, ki ga je Adam že zjkutraj iz hladilnika vzel zraven.user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

22.05.2007, 20:59

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Pri nas se je začelo zdaj fuuuul bliskatuser posted image

clock-img

22.05.2007, 21:00

clock-img

Anonimen

trajalo je 2 uri, Adam pa ni mignil. ko je Nušo na odru videl je dvakrat rekel NA, drugače pa je gledal nepremično. in ploskal, ko smo ostali ploskali

user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.05.2007, 21:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Pri nas se je začelo zdaj fuuuul bliskatuser posted image

a petarde mečete user posted image

clock-img

22.05.2007, 21:03

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jaz pa vam moram povedat, da zdaj pa res že konkretne gibe čutim. In mi je tako lepo

user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

22.05.2007, 21:04

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jst zdaj nič ne razumem...zakaj se je Sanja preimenovala?

clock-img

22.05.2007, 21:06

clock-img

ada2

pencil-img

7402

končno je z nickom izkazala svojo osebnost user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

22.05.2007, 21:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

končno je z nickom izkazala svojo osebnost user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi samo nadaljeva še...v postelji user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.05.2007, 21:08

clock-img

ada2

pencil-img

7402

pa kakšno bliskanje in grmenja, pa nevihte?????user posted image user posted image  

pri nas je še vedno 30 stopinj

Ada vas ´ma rada!

clock-img

22.05.2007, 21:09

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi samo nadaljeva še...v postelji user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

22.05.2007, 21:09

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

čveke moje drage, jaz grem v horizontalo. Je pa viden napredek, kmalu spet ujamemo septembrke, oktobrke, decembrke,...05 user posted image user posted image user posted image

Lahko noč vsem skupaj!

clock-img

22.05.2007, 21:10

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

pa kakšno bliskanje in grmenja, pa nevihte?????user posted image user posted image  

Pri nas se je okoli pol sedme vlilo, pa še zdaj dežuje in občasno bliska+grmi. Fajn se je shladilo user posted image

clock-img

22.05.2007, 21:12

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Gremo do 100!

clock-img

22.05.2007, 21:16

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pri nas se je okoli pol sedme vlilo, pa še zdaj dežuje in občasno bliska+grmi. Fajn se je shladilo user posted image

in jaz sejutri odpravljam v vaše kraje user posted image user posted image

toej moram dežnik vzet s sabo, pa puloveruser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

22.05.2007, 21:18

clock-img

ada2

pencil-img

7402

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem zdaj od bubi mail prebrala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

22.05.2007, 21:20

clock-img

ada2

pencil-img

7402

kje ste zdaj user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

22.05.2007, 21:25

clock-img

Anonimen

user posted image

clock-img

22.05.2007, 21:25

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Ja, sm že slišala tega!user posted image

clock-img

22.05.2007, 21:26

clock-img

ada2

pencil-img

7402

joj paštetka, se vidi, da so ti cel dan pred vrati vrtali in ti manjka spanecuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

22.05.2007, 21:52

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala, ker se delate norca user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša...čist tako sem si spremenila nick...ker zdaj itak vse veste kdo sem, če pa bo kera prvič pogledala čez en mesec, pa ne bo imela pojma, kdo sem jazuser posted image user posted image user posted image user posted image ....do zdaj pa mi (trikrat trkam) nihče ni hotel kaj škodovati....ampak preventiva je le preventiva....

No...zdaj pa slikice....user posted image  Boste vidle kakšen osvajač je Petardito!user posted image user posted image user posted image user posted image ...No, tudi on ma nekaj po mamici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.05.2007, 22:32

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Slike so poslane, ve pa očitno spiteuser posted image ...

...grem tudi jaz....mam celo posteljo zase, ker mojga lubija še ni domauser posted image ...nek se mu dogaja danes....mater bo spet pokalo ponočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sam ne tak, k si on predstavljauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nooooooooooooočkaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

clock-img

22.05.2007, 22:47

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jooooj, kakšni škratki mali! Luka je taaaaaak cukr, čist za zalubt! user posted image  Nič čudnga, da ma kr 2, vsako na eni strani! To bodo še borbe!user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem