writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

24.05.2007, 19:02

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Petarda, mi pijemo še samo iz kozarca ali direkt iz plastenke

Ja...se mi zdi, da je večina novembrčkov na tem področju bolj pridnih od Lukita....Vid je že doooolgo, doooolgo nazaj pil k en velik frajeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Naš je pa kar čustveno navezan na to nagravžno flašo....hvala bogu navezanost popuščauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.05.2007, 19:10

clock-img

petarda

pencil-img

10119

jaz bi mu jo tudi rada ponoči vstran vzela, samo ne vem kako.

A Pentleyeva pa nič ne piše o temuser posted image . Jaz ti ne vem svetovati, ker je Luka kar sam pozabil nanjo...No, znal se je tudi zvečer spomniti nanjo in jo zahtevat...potem pa je nastopil oči. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ko smo mu vzeli dudo, smo mu dali v posteljico tisto veliko pika-poko, ki je bila v telegramih. In smo rekli, da zdaj bo ona z njim spala, pa da ona tudi nima dude...In ko je zahteval dudo, je oči rekel strogo: "Luka, spat! Če ne boš spal, ti bo oči še pika-poko vzeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image " Ne me vprašat, če me je kaj bolel user posted image ...samo nam je šlo predobro, da bi popustiliuser posted image user posted image user posted image user posted image ....no in se je Luka še jokal duda, duda....in mu je oči vzel pika-poko...rekel lahko noč in odšel iz sobe....in čez minuto je Luki začel vpit...PIIIIKAAAAAAAA-POOOOKA, PIKA-POKA in potem mu jo je oči nesel in Luki je ves srečen, da jo je dobil nazaj zaspaluser posted image . In od takrat vsak večer pali na to foro. Je pa res, da zdaj več ne kliče dude, ampak hoče recimo se nosit....pa zmeraj naredimo pika-poka partyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In tako vsak večer srečen zaspi s pika-poko, mi pa tudiuser posted image

clock-img

24.05.2007, 19:14

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Urša razturajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej...jaz bom pa noč preživela pred računalnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mam nalogo za spisat, pa dnevnik....user posted image user posted image user posted image user posted image ...joj pestro bo do ponedeljka...potem pa si bom oddahnilauser posted image ...

Ej...v soboto bom pa noč preplesalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.05.2007, 19:49

clock-img

Anonimen

M tudi spi. JAz pa grem zdaj uživat user posted image . ZA začetek sem si naredila sendvič s poli ter paradajzom, noben mi ne bo težil kaj bom gledala po TV-ju, ...verjetno Maši od deci piva tudi nič ne bo ali user posted image ?

clock-img

24.05.2007, 19:51

clock-img

Anonimen

Eh...grem še enega naredit...mogoče pa do takrat katera pride

clock-img

24.05.2007, 19:56

clock-img

Anonimen

za tvoj avatar user posted image

user posted image

clock-img

24.05.2007, 20:57

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Eh...grem še enega naredit...mogoče pa do takrat katera pride

Si pa hitro taprvega zmazalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za slikico, samo sem imela v mislih nekaj bolj nežnega...nekaj čisto v nasprotju z mojim nickomuser posted image , ker sem dvojček in bi rada pokazala obe svoji straniuser posted image

Uršaaaaaaaaaaaaaa? Si se že zmenila? Al se še menišuser posted image ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.05.2007, 21:13

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Uršaaaaaaaaaaaa!

Če gre katera slučajno te dni v Avstrijo, mislim, da se splača:
http://www.toysrus.at/index.php?mapid=954&PHPSESSID=bd893cc5baa84cbb359d0cb467de7e38

clock-img

24.05.2007, 21:14

clock-img

Anonimen

izberi:

[/link]

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.weeksroses.com/images/GentleGiant.jpg&imgrefurl=http://www.weeksroses.com/gentlegiant.php&h=277&w=300&sz=12&hl=sl&start=185&tbnid=RWRldeRFCKvP_M:&tbnh=107&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dgentle%26start%3D180%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Dsl%26sa%3DN]

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.wikihow.com/images/7/76/Foot_massage5.jpeg&imgrefurl=http://www.ednevnik.si/%3Fw%3Droxa%26category%3Dekspresije&h=337&w=450&sz=13&hl=sl&start=14&tbnid=Bbjs0F19kXgmbM:&tbnh=95&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Dne%25C5%25BEno%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Dsl][/link]

clock-img

24.05.2007, 21:15

clock-img

Anonimen

nam ne, ker v 24 urah porabimo eno pleničko. JAz pa imam zaloge za 4 leta, če bo šlo tako. Prodam plenice user posted image

clock-img

24.05.2007, 21:18

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

nam ne, ker v 24 urah porabimo eno pleničko. JAz pa imam zaloge za 4 leta, če bo šlo tako. Prodam plenice user posted image

user posted image user posted image user posted image  Misliš, da bo še dolgo tako? user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.05.2007, 21:18

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Prodam plenice

Boš kmal za Mašo rabilauser posted image user posted image user posted image

Kuham user posted image . Pride kera?user posted image

clock-img

24.05.2007, 21:19

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Drugače pa vse polno lepih in opranih zobkov je rekla G.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

24.05.2007, 21:19

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kuham user posted image . Pride kera?user posted image

Jaz bi takoj bubija v avto spakirala in prišla, če ne bi bili tako daleč user posted image . Kar spečega bi v avto naložila.

clock-img

24.05.2007, 21:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

P user posted image user posted image   Ada, vidim, da vsaj ti bereš user posted image user posted image

A da maši dam na rit 4+ user posted image

clock-img

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Joj, kak ti pozorno bereš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

ada2

pencil-img

7402

no, moje delo v kleti je za danes končano. jutri je pa nov danuser posted image

se pa že vidi napredek in to sem pridno proslavila z dvema brezerjemauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

24.05.2007, 21:24

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Paštetka, koliko krat na dan/teden pa se vam "nesreča" zgodi?

Kaj zdaj imaš mišeka kar doma al je v varstvu?

clock-img

24.05.2007, 21:25

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Paštetka drugega linka mi ne odpre, samo mi že itak že prvi ni všečuser posted image ...nebi pasal k moji osebnosti. Ali ti misliš, da bi?user posted image  user posted image

clock-img

24.05.2007, 21:25

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Joj, kak ti pozorno bereš

ja, ampak ima to tudi svoje slabosti, saj če je kje kaka napaka se potem okoli te napake zadržim 100 letuser posted image user posted image user posted image   

itak pa, da sama delam pri tipkanju ogromno napak, ker pač nisem v srednjo ekonomsko hodila in nismo imeli strojepisja (user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Ada vas ´ma rada!

clock-img

24.05.2007, 21:28

clock-img

Anonimen

Petarda, ta 1. je bil za foro. Drugi je bil ena čudoovita roza vrtnica, 3. pa pa seksi ženska  stopala.

Bubi, kak kdaj. DAnes npr. ni bilo nezgodice, zadnjič se je pa atiju pokakal sredi dnevne sobe, ker je šel dol s kahle, ko se je polulal. Če ga dajem na kahlo tako kot je njegov ritem potem nezgodic ni.

M je pa trenutno z mano, ker so vsi šli nekam.

clock-img

24.05.2007, 21:29

clock-img

petarda

pencil-img

10119

z dvema brezerjema

user posted image user posted image user posted image user posted image  že itak sem se zdaj nasmejala G., pol pa še ti tako ven ruknešuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Paštetka...saj maša bo kmal na 4 plus....čas hitro beži...rok trajanja pa pri plenicah ni omejen...aliuser posted image

Če so ti pa v napoto....naslov vešuser posted image  Mi jih bomo zgleda kar še nekaj časa rabiliuser posted image

clock-img

24.05.2007, 21:30

clock-img

Anonimen

user posted image

clock-img

24.05.2007, 21:31

clock-img

Anonimen

petarda imam še ene 5+, ko jih je M. dobil ob rojstvu user posted image

clock-img

24.05.2007, 21:31

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Če so ti pa v napoto....naslov veš Mi jih bomo zgleda kar še nekaj časa rabili

4+ rabite??? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem