writing-img

RE: človek ne jezi se 283. del

clock-img

07.12.2005, 07:53

clock-img

Massa26

pencil-img

451

Samo še to sem hotla napisat - če k vsemu skupaj dodamo še malo naveličanosti, ki je po nekaj letih čisto normalna, potem kriza med partnerjema res ni nič čudnega.

clock-img

07.12.2005, 11:02

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Punce, cisto na kratko, ker moram v mesto...

Pri nas nic novega, ne vemo se spola. Danes zacnem z zgodnjo materinsko solo in me prav zanima kako bo? user posted image Slabosti so se...
Zdaj sem bila na sprehodu z mojo user posted image . Sva izkoristili soncek...

Lep dan vsem in jutri se vam bolj "obsezno javim".

Bodite pozitivne!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

clock-img

07.12.2005, 12:11

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Ojla, še jaz na hitro.. .sem vidla, da sem bila pogrešana user posted image  . mal me depra daje zadnje čase , pa če nimam nič vzpodbudnega za napisat ...sem raje tiho.

No, ampak nekaj gre le naprej; včeraj sem pri Ribičevi dobila recept za Klomifen in napotnico za spremljanje z UZ, če po treh mesecih ne bo nič, pa verjetno sledi inseminacija. Tko, da status Q upam ,da je mimo.

VSem en velik hug user posted image  .  Držte se, bejbe!

clock-img

09.12.2005, 09:08

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

No, punce kje ste danes? Ja, je petek in potem vikenduser posted image user posted image user posted image

Kaj boste počele? Ste že kaj praznično razpoložene? Boste pekle kekse? Dajte kaj povedat no...

Jst bom danes pekla, čeprav ne morem potem tega jest, ker me tako peče zgaga, se tu in tam pregrešim, potem pa ližem Rennie in pijem Donatuser posted image

Božička in Dedka Mraza sem že nabavila in vse lepo zavila, ker kasneje ne bom imela časa, sploh, če se bo punčka ravno tisti čas odločila, da se nama pridruži. Sem pridna ne?user posted image

Vglavnem želim vam lep dan in lep vikend, pa da se vam stvari čim lepše odvijajo.

Zdej pa čisto po tiho....držim pesti za vse vasuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

09.12.2005, 09:58

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Jaz vas tudi bolj berem, kot sodelujem. Razlogov je več, med prvimi pa je služba in rok za oddajo seminarja na magisteriju user posted image ...pa še vedno ni dovolj, da bi mi odvrnilo misli od prihajajočega testa!!! Po ZS malo nadlegujem bibo77 za diagnosticiranje takih in drugačnih znakov, dnevi pa se vlečejo kot jara kača!!! Nažalost ne morem izkoristiti tega lepega vremene in sončeka zaradi preobilice dela, ampak bo že bolje user posted image ... Veseli me, da je toliko novih n(f)osečk, pa seveda upam, da jih bosta dedek mraz in božiček še nekaj prinesla user posted image user posted image user posted image !
Bodite pridne in se še kaj javim.
Pa še nekaj za vse, ki jim dnevi tečejo s podobnim tempom:
 http://file.sugarqube.com/Cards/jblo_GoodDay.swf?PL=L500x375&Action=Cr 

< Sporočilo je popravil vampirka -- 9.12.2005 9:59:38 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem