writing-img

Čez 31 let konec sveta?

clock-img

09.12.2005, 19:23

clock-img

karmy

pencil-img

2530

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanimivosti/20051208_3065771.php

user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

09.12.2005, 19:28

clock-img

vika1

pencil-img

552

UUUUU.....shit!!!!!!user posted image

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!

clock-img

09.12.2005, 19:38

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Manj vemo boljše je user posted image ...

clock-img

09.12.2005, 19:42

clock-img

Anonimen

Ja leta 2036 naj bi asteroid padel na zemljo.Tokrat pravijo znastveniki,da se ni za hecat.Do tedaj pa bojo izdelovali študijo,kako spremenit smer.Se spomnite filma Armagedon?Že dva dni trobijo po TV.

clock-img

09.12.2005, 19:49

clock-img

mojcadamijan

pencil-img

246

Povdarek na BI LAHKO

clock-img

09.12.2005, 19:52

clock-img

karmy

pencil-img

2530

še za cepivo običajne gripe so se stepli v ZD, kaj šele bo če bo res panika in bi obstajal samo en kotiček,ki bi bil varen? to bi se pobijal med sabo...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

09.12.2005, 19:53

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

IZVIRNO SPOROČILO: neva6
Tokrat pravijo znastveniki,da se ni za hecat.

Vsaj nekaj bo pobilo viruse ptičje gripe, ki bodo takrat naseljevali planet....

Kolikor je razvidno je verjetnost zadetka 0,012%. oz 99,988% verjetno ne bo zadel Zemlje. To pa je verjetnost, ki se je ne bi sramovale tudi najboljše kontracepcijske tablete.

http://www.spaceref.com/news/viewsr.html?pid=17666

clock-img

09.12.2005, 19:55

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

kolikor vem, se se vedno da nalepit gor veliko belo rec, ki potem zaradi sonca ta asteroid odvrne od zemlje, ce bom pa krepnili, bo pa res bolj bedno

clock-img

09.12.2005, 20:10

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Pa dajte ne me s takimi straišit, takrat valda še niti babica ne bom user posted image  user posted image  user posted image .
Ali pač? Ubogi moji vnuki user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

09.12.2005, 20:19

clock-img

Anonimen

Kaj na potres, ki ga je za letos napovedal tisti dober ruski znanstvenik, ste že pozabile??? user posted image

Eh, jaz temu pravim, da novinarji nimajo kaj bolj pametnega za delat.

clock-img

09.12.2005, 20:41

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

potres- saj še ni konec leta 2005

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

09.12.2005, 20:47

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Joj, dajte nehat...mene je takih stvari GROZA!!!user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

09.12.2005, 20:48

clock-img

dory

pencil-img

8852

u matr....torej mejmo se radi do takrat user posted image

clock-img

09.12.2005, 21:44

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Mene je bilo včasih ful strah kakšnih takih napovedi. K sreči imam  takega moža, ki na vse gleda nekoliko bolj z razumom in me zna spustiti na realna tla. Tako da se preveč ne obremenjujem s prihodnostjo, probam uživati v sedanjosti. Kdo pa nam garantira, da bomo takrat še živi???user posted image  Res pa skoz nekaj grozijo in napovedujejo (ptičja gripa, potresi, konec sveta...), tako da se konec koncev lahko človek samo stisne v kot in čaka na najhujše.user posted image Ne, hvala.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

10.12.2005, 08:56

clock-img

Anonimen

Ah, kr neki. Če bo res kazalo, da bo do tega le prišlo kljub zelo majhni možnosti, bojo Američani enkrat za spremembo lahko svoje orožje testiral na asteroidu in ne na ljudeh, pa ga bojo razstrelil na prafaktorje...

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 10.12.2005 8:57:05 >

clock-img

10.12.2005, 11:07

clock-img

Sajo

pencil-img

46

U fino pol pa lahko vzamem puf za bajto, me vsaj ne bo strah kako ga vrnituser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2005, 11:35

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Aha, to je pol tko kukr tista, ko je blo leta 2000 konec sveta? user posted image user posted image user posted image user posted image  In pol smo vsi s strahom čakal na polnoč. In pride polnoč in nič drugega kot rakete u luft, spodi pa ogromno pijanih in veselih ljudi.

Konec sveta bo itak enkrat, ampak ne pa kar čez noč. Nafte bo zmanjkal, ozonska luknja bo izginla, soncu bo zmanjkalo moči in bo ugasnil, pol pa rastlin in luft in cela veriga. Torej še mamo mal časa.

Madona, a nisem to zdej pametno povedala? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček user posted image

clock-img

10.12.2005, 12:11

clock-img

BigWhale

pencil-img

762

Seveda, zemljo ze od pamtiveka bombardirajo taksni in drugacni asteroidi. Takisto luno. Vsakih nekaj sto milijonov let, pa se zgodi, da zemljo zadane tudi kak 'killer' asteroid, ki pobije precej zivljenja na planetu. Lahko smo srecni, da imamo ob sebi orjaski planet Jupiter, ki 'potegne nase' vecji del takih 'padajocih' kosov kamenja.

No, ampak kar se tice Apophisa, Asteroida, ki ga omenjajo na 24ur.com je razlog za preplah odvec.

http://en.wikipedia.org/wiki/2004_MN4

Preberite si.

Na 24ur zelo zelo radi objavljajo take stvari, ki jih ljudje radi berejo, pa so resnicne in tocne ali pa ne. Jim je vseeno. ;)

http://www.lubica.net/bigwhale/blog/

clock-img

11.12.2005, 23:19

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Ne, ne; vse je res. Kupimo si cepivo in naročimo domače zaklonišče!

clock-img

11.12.2005, 23:28

clock-img

sinderela

pencil-img

34

Joe, a nis mel v podpisu napisan, da je seks za bedake ?

Si se premislil, pa si zdaj ful aktiven, ker nikol ne veš, kdaj ti bo zadnjič ?user posted image

Mamica dvema srčkoma in ljubeča žena mojemu lubiju
MOJ ITM 27,8 ( 72kg)
SANJSKI ITM 22,4 ( 58kg)

clock-img

12.12.2005, 00:11

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pepelka, podpis občasno obkljukam, ni pa stalno pripopan, ker vsaj včasih res ni v zvezi s temo. Fora je pa, ta tvoja ideja; user posted image .

Sicer pa je moje spolno življenje lahko posredno ogledljivo preko Jančikinih objav. Če v njih piše, da je veselo bruhala zaradi nosečnosti (ali čage user posted image ), potem me od iskanja modrosti zanesljivo ne odvrača seks! user posted image

clock-img

12.12.2005, 00:12

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

*?*$**###""!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sori, logiran preko Jančikinega kompjutra. Joe.

clock-img

12.12.2005, 00:22

clock-img

sinderela

pencil-img

34

Sorči, res ne vem, kolkrat je Janička ven vrgla, menda pa ja ne, da nič ne paziš???

Ko berem vse te fore o katastrofah si mislim " pa za keri ...... se matramo ?
Seksat je treba. Če bi ljudje več seksal in se tako ali drugače posvečal ljubljeni/m osebi/am, bi imeli manj časa za neumnosti. user posted image

Zato mi je tud padel v oči tist tvoj podpis. Ma zakaj je za bedake ? Saj sem vendar ful pametna ko, pa obvladam kje je točka F.user posted image

Mamica dvema srčkoma in ljubeča žena mojemu lubiju
MOJ ITM 27,8 ( 72kg)
SANJSKI ITM 22,4 ( 58kg)

clock-img

12.12.2005, 00:41

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

A to pomeni, da bomo spet dinozavri pomrli user posted image

clock-img

12.12.2005, 08:04

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem