writing-img

RE: Srečo je treba deliti - drugič

clock-img

13.12.2005, 09:14

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

Draga Vilma!

Ne veš, kako me razveselijo take zgodbe!!!! Vidiš - prestala si najhuje, zdaj pa ti je življenje z veliko žlico ponudilo srečo! Uživaj v vsakem trenutku vajine sreče in sevede verjami, da bo vse v najlepšem redu in se ne pusti nikakršnim strahovom! Po dežju vedno posije sonce! user posted image Ja ja, je že tako - ko ti je namenjeno se zgodi, ko najmanj pričakuješ! user posted image

Vse čestitke in najlepše želje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP, Špelka

clock-img

13.12.2005, 09:14

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
čeprav besedico upam raje zamenjam z vem, da bo tko.

se strinjam user posted image

clock-img

13.12.2005, 17:48

clock-img

ona78

pencil-img

373

čestitam Vilma!!!!
Uživaj user posted image

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

clock-img

20.12.2005, 21:48

clock-img

mihi78

pencil-img

683

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to je pa res lepa novička!
uživa in bodi srečka user posted image !

clock-img

23.12.2005, 19:38

clock-img

ELCA

pencil-img

37

VILMA ISKRENE ČESTITKE TUDI Z MOJE STRANI SMO ZELO VESELE ZA TEBE UPAM DA BO MENI TUDI USPELO ČIMPREJuser posted image user posted image user posted image

LEP POZDRAVuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem