writing-img

RE: še ena, ki upa...

clock-img

14.12.2005, 22:04

clock-img

tasha23

pencil-img

1225

Uroinfekt v mojem primeru je bilo vnetje ledvic in mehurja. Imam pa dieto in piti moram dovoljno količino vode ali čaja za ledvice.

clock-img

15.12.2005, 07:14

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

OJ!
Tudi jaz ti želim vse dobro na pregledu in da drugi teden ne dobiš user posted image .

Enako pa želim tudi vsem nam, ki upamo na najboljše!

user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2005, 08:21

clock-img

Jasnina

pencil-img

27

Ojla vsem!!!

Nataša full čakam, da javiš user posted image  veselo novico. Pri meni je že 10 dan in ni nobenih znakov, da bo M prišla. Groza me je, ker ne vem kaj naj si mislim. Moj user posted image  prvi, da imam prsi malo večje, pa bradavičke so mogoče malo bolj izrazite.
Za vse nas držim pesti!!!!

clock-img

15.12.2005, 08:28

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Jasnina pojdi do G in ji povej svoje probleme, ali pa prej naredi test in boš videla, če bo pa še vedno negativen, pa  kar do svoje G stopi ali pa jo pokliči. 

clock-img

15.12.2005, 08:54

clock-img

ANA_P

pencil-img

895

Jasnina, naredi test, pa boš videla pri čem si.

clock-img

15.12.2005, 09:34

clock-img

Jasnina

pencil-img

27

Punce sem že naredila dva testa in ŽAL oba negativna user posted image
Bom šla do G!!!

Lepo se imejte,

Nina

clock-img

15.12.2005, 13:11

clock-img

čveka

pencil-img

86

Ojla...

Midva tudi še kar upava, ker bi jo mogla dobit danes, pa je še od nikjer ni.
Po mojem se je najbrž sam malce potuhnila, ker se nič drgač ne počutim kot ponavadi pred  user posted image . In morm rečt, da sem se ta mesec  (po 3 mesecih) končno mal skulirala in ne preveč računala na plodne in neplodne dni. Kadar sva hopa cuca...sva takrat ko nama je res zapasalo.
In prav zato vem, da je skorda nemogoče, da bi naredilauser posted image .
Pa itak sem šla danes kupit Romed test, ki je pokazal negativno oz. ga niti nisem znala razbrat....

Počakala bom do sobote, pol pa test  ponovim. Ponavadi mi nadležnica ne zamuja, lahko pa vsi trije decemberski možje kujejo zaroto proti nama......no...upam, da jim bom loh naslednje leto vrnila, da bodo nosili darila za triuser posted image user posted image user posted image .

Lep dan in upajmo še naprej.....Č.

clock-img

15.12.2005, 18:09

clock-img

tasha23

pencil-img

1225

Živjio dekleta,

no pa je mimo, žal mi G ni vedel kaj dosti povedati, opazilje samo odebeljeno sluznico, ker pa lahko pomeni in user posted image in user posted image , tako, da mi je svetoval naj počakam do božiča in naredim test, vseeno pa mi je že dal datum naslednjega pregleda v prvem tednu januarjauser posted image . Upanje pa le ostaja, saj je rekel tudi on, da je malo čudno, da me še oz. že špika v spodnjem delu trebuha, sa je O že mimo in do user posted image je še prezgodaj, da bi me krčilo.
No pa počakamo do Božiča, lahko pa le darilo po dreveškom, prav tisto, ki si ga želimuser posted image .

Punce, še enkrat hvala in se slišimo še kaj jutri.

LP

Nataša

clock-img

15.12.2005, 19:26

clock-img

Monika79

pencil-img

741

upanje umre zadnje, zato se oklepaj te želje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče pa res čaka Božiček z tvojim darilom, da ti ga izroči prav na Božič user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

clock-img

15.12.2005, 20:52

clock-img

melitkica

pencil-img

402

Držim pesti, da postaneš srečka user posted image ! Kot pravi Monika 79 - upanje umre zadnje! Ne obupaj!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem