No, pa smo nazaj! Tolko sem se bala današnjega pregleda in bila čisto živčna, na koncu pa je bilo super
. Smo se še toliko presmejali....
Očitno je bil danes moj G zelo dobre volje in neverjetno zgovoren - ponavadi je bolj tih. In gledamo ta UZ in me vpraša, če pogledamo spol - sem rekla ok, ampak da itak je vsakič kaj druzga....
. Pa me vpraša, kaj mislim, da je - jaz rečem fantek, seveda. Mali
pa seveda ni in ni hotel pokazat, pa smo ga na koncu le ujeli! Meni se sanjalo ni, kaj naj bi bilo to, kar je G zmrznil in kar naenkrat pogleda mojega
in reče - no, poglejte no kaka jajca ima fant!
. Vsaj bi jajčka rekel......Pol sta kar po svoje udarila debato o
jajčkih in je posebej za mojega sprintal 2 slikici - v smislu, naj si pogleda sinovo bogastvo
.
Lulčka pa ni bilo videt - ga je očitno
skril. Ko sem vprašala G, kje je pa lulček, mi je še kar naprej govoril o jajčkih.....ja, očitno so ga navdušila, kaj naj rečem
.Sem poskusila slikat slikico od UZ, ampak mi noče in noče lepo slikat - naredi packarijo. Je kakšen poseben način (najbrž sama slika odbija, ker je iz čudnega materiala) - če mi ve katera pomagat?
Drugače pa smo težki 1654g in se normalno razvijamo. Smo pa še vedno z glavico gor, kot sem si mislila. G pravi, da se pripravlja na preobrat, ker je tako zasukan
- če ne bo do 36. tedna prav obrnjen, ga bo potrebno na roke......
Sem prišla prav dobre volje nazaj. Še vedno moremo sicer počivat, ampak drugače je vse ok.
Praznovanje ob rojstvu - moj se ga bo najbrž enostavno napil s kolegi. M je pa že zdaj moral obljubit, da bo šel s taksijem. Ja, sem tak v preventivo usmerjen človek......Tašča tako pravi, da bo najela cel kmečki turizem - 24.2. ima rojstni dan in če se mali odloči prikukat ven prav na njen rojstni dan, bo še toliko bolj veselo
.
Suzanaa - dobrodošla med nami
. S katerega konca pa si?
Pregled je za nami in danes bom mirneje spala. Aja, dobila sem tudi papir za na CSD, tako da me to čaka takoj v januarju. Zdej bomo pa uživali praznike
< Sporočilo je popravil marty5 -- 21.12.2005 18:55:57 >