IZVIRNO SPOROČILO: SelmaC
Kdaj pa gre za vnetje? Jaz sem se mojega že nekako navadila in je vedno enak. Bi morala skrbet?
V nosečnosti je na splošno drugačen izcedek. Ko pa gre za vnetje, veš, ker prične postajati še bolj obilen, včasih se vidi kot sirast izcedek, lahko imaš tudi zelo spremenjen vonj in barvo, velikokrat pa vse to spremlja še pekoč in srbeč občutek. Jaz sem imela čisto" lep navaden " izcedek, bil pa je zelo povečan. Tako da sem lahko kar na 2 uri menjala ščitnike perila. Sicer mini, ampak vseeno neprijetno. Takoj po Canasten tbl je izginil.
Jaz pa sem danes šla malo po trgovinah v nakup in izbiro opreme za otroški sobici, vendar sem se kaj kmalu utrudila. Nimam nič kondicije ali ne vem kaj je to. Začelo me je tako boleti vranica, nato pa še na drugi strani trebuha. Moj možek se je tako ustrašil za mene, da sva kar prekinila nakup in odšla domov

Res mi je bilo čudno. šele v 6 m sem pa takole. Kaj šele bo?
V prvi

nisem bila niti zadnji teden tako zelo utrujena. Potem pa sem popoldne preživela v družbi kavčka, z nogicami v luft

Moram vprašati naslednjič pri G, kaj je z tem utrdevanjem trebuha. Jaz mislim, da se pri meni to prepogosto dogaja.

Že zjutraj namreč ko sva prišla v trgovino, in sem bila še kolikor toliko spočita, sem že začutila kako je začel otrdevati.
Pa še nekaj? Je možno da se mojemu korenjaku že kolca?
Sicer se je tudi prvemu

velikokrat kolcalo, ampak se mi zdi da bolj proti koncu. Brce se mi zdi da definitvno ne morejo biti tako enakomerno razporejene in se tako dolgo ponavljati. Občutek je namreč kot bi "živec utripal"

Ne znam drugače povedati...
In razen teh težav, sem OK
Tolažim se, da še malo, pa bomo imeli doma še drugega sončka, in vse težavice bodo pozabljene.
Lepo se mejte, pobožajte svoje buhije!
LP