writing-img

RE: Ne dojemam spljoh.....:o0

clock-img

29.12.2005, 09:06

clock-img

Anonimen

je pa mnenje zdravnikov, da se je ta nosečnost lahko razvijala 9 mesecev ali pa tudi 2 leti.....

E vidite, to bi jaz tudi... da bi rodila dve leti starega otroka... pa ne bi mela nič plenic, nič dojenja, nič prenašanja po rokah, nič uvajanja goste hrane... user posted image

No za moje omejene možgane je tole sajens fikšn. Da rodiš po dveh letih... nek iz želodca user posted image

clock-img

29.12.2005, 12:26

clock-img

Gina

pencil-img

12402

O dveh letih?user posted image  POtem je lahko npr. še od kakšnega njenega bivšega loverja.....

clock-img

29.12.2005, 14:20

clock-img

Anonimen

Ma ne.... to so sam domneve in možnosti...
Ni zdaj pa ziher dve leti nosila tole dete v sebi.

Ne vem a so jo operirali al kako je dete prišlo ven....
Niti še nisem bila pri njej.. ker še pri normalnem porodu ne bi uletela po 14 dneh in pasla firbce...v tem primeru pa še tolk manj... naj najprej pridejo k sebi pa si opomorejo od šoka in vsega.....
Mi firbci bomo pa itak že prišli na vrsto... enkrat...

clock-img

29.12.2005, 14:45

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Sem si mogla vzeti čas, da sem se prebila skozi to "dolgo" branje!

Ne moreš verjeti, če ne doživiš, ne?

Vsekakor pa čestitke mamici in mali pupici, ki bo verjetno vse življenje ostala borka!!! user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

29.12.2005, 15:04

clock-img

Anonimen

Jaz ko sem hodla v šolo za starše...so rekli, da se dostikrat zgodi, da mati neve , da je nosečauser posted image Nevem sicer kako, amapk baje da je res.
Ena je enkrat baje klicala rešilca, češ , da ima slepiča, kaseneje so ugotovili, da mora rodituser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2005, 15:38

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

SVAŠTAuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

05.01.2006, 20:00

clock-img

Anonimen

Torej za vse radovedne..... user posted image

Bila sem na obisku pri tej mamici.... Detece se prav fajn razvija.... mende je že veliko (men se je zdelo prav majhno bitjece..... ampak prosim upoštevajte, da dojenčki prav redko zavijejo v moje življenjeuser posted image )..... je, spi, joka... kot pač vsak dojenček....

Mamica in očka sta je zelo, zelo vesela, in jo imata res iz vsega srca rada.

clock-img

05.01.2006, 20:02

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Pol je bilo pa to čist res, al kaj?user posted image

No družinici pa čestitke user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

05.01.2006, 20:25

clock-img

Anonimen

Eh... kje pa, Cmokec.... imam pač mal prebogato domišljijo... pa sem si vse izmislila in zdej sem izumila  še nadaljevanje....user posted image user posted image user posted image

(sorry.... sam dans sem orng slabe volje)

Ja to je vse res ja.
Puncica... tebi pa sporocam, da sem vidla malo bitjece v zibelki....user posted image user posted image

clock-img

05.01.2006, 20:26

clock-img

janjja

pencil-img

1078

To je res fenomen. Ker tukaj se ne gre zato da se je pretvarjala da ni noseča, ampak zato da nobena od nas nebi mogla vedet da je če bi se nam to zgodilo.
No jaz sem od vsega začetka vedela da sem pa sem bila do sedmega meseca čisto ravna, noben ni verjel da je res, pol pa me je v enem mesecu napihnilo kot balon.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem