writing-img

RE: Trda tema ali lucka ponoci?

clock-img

01.01.2006, 22:37

clock-img

zoya24

pencil-img

767

Mi nimamo nobene lučke, trda tema. No ni tako trda, saj živimo blizu Mercatorjevega hiper centra, pa imajo oni parkirišče tako razsvetljeno, da je v našem stanovanju ponoči ravno prav, malenkostno, svetlo.

clock-img

02.01.2006, 10:03

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

mi imamo celo noč prižgano luč v sosednji kopalnici, katere vrata so priprta. Če potrebujem več svetlobe, npr. za dojenje, pa vrata odprem bolj na stežaj.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

02.01.2006, 12:58

clock-img

uma

pencil-img

313

Mi imamo pa zunaj lučko in potem roleto pač ne potegnem do konca. Daje čisto malo svetlobe noter. Drzgače pa, ko dojim, prižgem solno lučko in jo potem, ko ga dam nazaj v posteljico, takoj ugasnem. Pa kar lepo spimo. 

V moje življenje je posijalo sonce po imenu Žak!

clock-img

02.01.2006, 13:14

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz user posted image  polozim v posteljico pri lucki in šrizganem CD, ki ga poslusa samo preden gre spat... ponoci imava temo razen svetlobe, ki nama jo daje glasbeni stolp... drugac imam pa lucko pri kateri lahko reguliras jakost svetlobe...

Mami, pika moja!

clock-img

02.01.2006, 22:08

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Anej noče zaspat v trdi temi... mora imet nek vir svetlobe (ali lučko v sobi, ki oddaja medlo svetlobo ali luč s hodnika...). Ko zaspi, luč ugasnem in ko se zbudi, ga ne moti, če se npr. zbudi v trdi temi... Začne si popevat in "pogovarjat" sam s sabo user posted image

clock-img

03.01.2006, 10:26

clock-img

Anka

pencil-img

34

Mi že od vsega začetka spimo v temi, samo ponoči, ko dojim prižgem lučko na moji nočni omarici in to je to. Razen takoj ko ga dam spat ima navadno priprta vrata na hodnik, da je rahla svetloba, če pa jih zaprem ni blema, zaspi tudi v temi (je res čistokrvni zaspanecuser posted image ).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem