NiLe - SVETOVNA sobica
. Točno in genav tako bi jaz dala delat, če bi imeli dinarčke. Super kombinacija barv in odličen sestav. Res bravo. In medvedek Pu tudi super paše zraven.
Micena pikica pa vas bo potem toliko bolj presenetila, ko bo iz trebuščka pokukala.
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*
Ja, pa še vedno nimava izbranega imena za fantka, kar me pa zelooooo obremenjuje. kakšna ideja????
Kaj pa Aleksej Po moje bi super pasalo zraven Anžeja. Ali pa Enej je meni tudi fuuulll všeč, a žal ni blo. Aja, pa če bi Atena bila fantek, bi bila Lev.
Mogoče sta pa samo malo bolj

in si razno zakrvavela v mat. vratu, ker je baje bolj prekrvavljen med

.

Seveda bo

počakal-a. Saj si vendar želi met lepo mami...
Kaj pa tvoj kaj Anžeja zvečer crtlja? Ker potem boš kar težko, ko bo

zunaj... Oz bo šlo težko glede na uro.
Uf,
Aleži, potem se boš pa morala kar podvizat. Moja sestrična je tudi tako hitro prvega rodila, potem za drugega sta pa koooomaj uspela priti do P.
Punce, žal sem morala omejiti dostop do našega spletnika za hišo. Če katero kaj zanima, ji bom zaupala geslo. Včeraj sem prišla tja in sem videla, da imam pipo montirano. Ful sem bila vesela, ker zdaj bom pa res lahko praznovala Atenin rojstni dan tam. Pozna katera kakšno fino igrico, ki se izvaja notri? Kako boste ve animirale micene goste? Mi bomo imeli otroke od enega do desetega leta.
Joj, bežim. Bratranci so mi obljubili, da pridejo danes popoldne pomagat na hišo. Pa oči pride končno domov

. Joj, ne vem kako se bom navadila na ta ritem, da ga vsak drug teden ne bo domov

. Sploh potem, ko bom sama v hiši.