IZVIRNO SPOROČILO: Špacka
Nile tisti tvoj recept je kar dostikrat v uporabi, sploh če grem tastu in tašči na obisk, potem spečem zravem kosila, imajo vsi zelo radi, jaz pa tudi, ker ni veliko dela
A mi lahko ena napiše recept, prosim. Sem ga iskala, pa ga ne najdem oz. bi mi iskanje vzelo preveč časa.
No, oče pa je končno dočakal sprejem. Je ob 17.30 klical, da ga bodo sprejeli, samo v drugo bolnico, ker tukaj, kjer bo operiran ni prostora

. Da so to pogruntali, so rabili skoraj sedem ur. Že za zdravega je to dolga doba za čakati, sploh pa za njega, ki ga še vse boli od nesreče (sploh sedaj, ko je tako vreme).
Dolina, tale vaša princeska pa res ne kaže nobenih znakov, da bi bila nedonošena. Kar se tiče tvojih staršev te pa čisto zastopim, da tudi če pri njiju kdaj pa kdaj pride do kakšnega kratkega stika, vpliva tudi nate. Mislim, da si tako kot jaz, tudi bolj občutljiva in te vsaka malenkost spravi iz tira. Danes, ko je šel oče v Ljubljano, mi je bilo ful hudo, čisto avtomatsko sem začela

, kar dušilo me je v prsih. Kako bo jutri, si pa sploh ne predstavljam. Bom cel dan čisto na koncu z živci, ker bo operacija trajala fulllllll dolgo.
Skaana, super fotke. Mi bomo v Kranju pri tašči imeli žurko v nedeljo, za naše domače sem mislila narediti v soboto (pa še nobenega nismo povabili za soboto

), drugi teden pa še bivša sodelavka z otročki (da bi vabila od prijateljev otroke bi nas bilo pa toliko kot pri Skaani). Z prijatelji smo zmenjeni, da vsi skupaj naredimo poleti en piknik, kjer najamemo kakšna otroška igrala, npr. toboga in podobne stvari in se otroci zabavajo po svoje, starši pa tudi (imamo pa otročke seveda non stop pod kontrolo).
Modrooka, upam, da se Ana hitro pozdravi in da ne dobiš še ti kakšnega rota virusa. Pa superca, da je tvoj mož dobil službo, pa čeprav samo za eno leto. Potem se bo pa že našlo kaj novega.
Špacka: jaz sem z mislimi že na morju in me zanima, a boste šli letos tudi v Šimuni??? Če greste, se moramo letos obvezno dobiti na kakšni kavici (če bo vroče, bomo pa spili še kaj zraven

).
Sistematski pri treh letih: zaenkrat še nismo dobili nobenega vabila. Ah, bo že enkrat.
No, sedaj pa grem na hitro pospraviti, potem še pod tuš in pred TV.
bodo izbrali doma za ostarele