Pa saj to ni res... Zdaj mam pa res frko. Pa vas berem, pa hočem kaj napisat, pol pa spet pozabim...
IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Včeraj je pa mož prinesel celo vrečo perila polulanega. Ni in ni vprašal za it lulat, samo se je polul v hlače. Tudi doma se je polul in noče it na kahelco. Kaj naj naredim?? Hoče pa imeti sp. hlače in ne pleničk.
Tako, da me toka prat in prat. Danes sem že dva straja oprala in jutri ponovno spet. Jojmenee!!
Ravnokar sem Ateni previla pokakano rito

. Zdaj se pa že tako pokaka, da gre vse mimo plenice, pa imamo petko

Ona tud tečnari, da bi imela spodnje hlačke, ampak ji ne pustim, dokler ne bo imela suhe plenice... Pa za lulat še pove, za kakat pa nikoli. Prej je bila na školjki, pa je rekla, da lulat je ne tišči, da jo kakat pa ne hoče kakat, ker jo bo bolelo. Dvakrat je bila zaprta, pa je govorila, da jo boli, pa smo jo seveda dali na školjko. In zdaj misli, da jo bo bolelo, če bo šla kakat na školjko

. Pa nam je sploh ne uspe prepričat.
Tako da Žiga ni edini... Je pa zoprno, ker imaš še dojenčico zdaj in je tega pranja ulala. Te čist razumem, smo jo mi tudi imeli brez, pa je bilo nevzdržno (zmanjkalo štrampeljc...).
Sem ravno razmišljala, če bi mi kdo prej rekel, da bo moj otrok imel pri treh še plenice, bi se mu smejala v obraz

.
Mislim, da si me ti spraševala, kaj jem, ker ne smem mleka in jajc. Eh, bolj švoh je moj jedilnik, najbolj žalostno je pa to, da imam še kljub temu pet kg viška (ker zdaj pa res nimam časa oz. ne morem hodit lavfat

). Za zajtrk jem izmenično marmelado in kruh ali puranjo, piščančjo salamo (niso vse brez mleka) ter kavo brez vsega. Za kosilo ni tak problem, največje težave imam pa zvečer. Prej ko sem jedla jajca, sem si spekla palačinke samo z vodo in malo kisle, ki so presenetljivo dobre, zdaj pa to ne morem več. Pa si skuham hrenovko - spet ne vsako, spečem sojin polpet in skuham zelenjavo ali pa ribe. Ob priliki bom kupla sojino mleko in si nardila mlečni riž ali gris. Včasih pa le velika skleda solate... Zdaj ponavadi kar regrat s krompirjem.
Modrooka, sem te že pogrešala. Lepo, da ste tako vredu.
Katrin, kaj pa imaš toliko za delat

? Uživajte skupaj, nacartajte se...
Dolina, jah tile skupni geni niso od muh. Atena ima rahlo alergijo, Aleksej bo najbrž še bolj občutljiv... Sam dokler je le to, se nimamo kaj pritoževat, kajne?
Moj je bil pa pred dobrim tednom na Kosovu... Vse bo dobro, so pa zoprni občutki, res...
Aleksej me kliče, se potem javim. Upam.