IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
Skaana, kako ste?
V redu, hvala. Zdaj hiša spet malce miruje, ker mojga spet ni... Seveda pa hodim jaz kakšno jutro, ko nimam terapij ali kakšnih pregledov tja in čistim, koliko mi Aleksej dopusti.
Atena še jemlje AB, ampak se počasi končujejo. In čisto nič ji ni

Rezervirala sem si dve muci, sestrico in bratca za v hišo (kerjaz res ne morem miši ubijat, pa so nam letos že skoraj peč uničile

). In Atena je že izbrala ime za njiju - Simba in Nala.
Dobila sem
Airex terapevtsko blazino - punce z

, to je pa ena fantastična zadeva, res. Vredna vsakega denarja. Če je katera zainteresirana, vam lahko javim naslov, kje se jo da nabavit. Atena se je čist zaljubila vanjo. Zdaj jo imamo kar v otroški sobi moji stari - še na edinem prostem koščku v stanovanju

. Bo pa moral Aleksej še hodit na terapije

. Dokler se ne obrne.
NiLe, Dolina ti je tako lepo napisala, da se kar podpišem. In nestrpno čakam slikice vaše najmlajše princeske.
Modrooka, izredno vesela sem novičke. In držimo pestke naprej. Še malo

. In ne skrbi za Ano, super se bo izteklo, boš videla.
Mojčca, ja če si pa kdo bolj zasluži dopust kot ti... Tvoj ati bo tudi nedvomno miren, ravno zato, ker bo vedel, da te ves čas ne obremenjuje. Veš, za njega tudi ni lahko. Jah, Manca je pač čisto normalna triletnica, v času največje trme. Tako pač je. Atena je tud prejle začela tako cvilit, da sem se kar ustrašla - vzrok. Rekla sem ji, da se greva uredit za spat

. Naj se noska pozdravita in naj prvi maj čimprej pride. Mi smo tudi bili predlani za prvega maja v Puli - nepozabno. Sem si obljubila, da bomo šli vsako leto

. No, pa saj zdaj se bomo pa selili, to pa tudi šteje, kajne?
Dolina, super za nakup in še bolj super za tvoji princeski Kako fino se že znajdeš z dvema

. Jaz imam tudi v soboto petdesetletnico od moje tete in sem si predvčerajšnjem v zame rekordnem času kupila nekaj za oblečt. Me je bla pa kar groza, ko sem se gledala v ogledalu

. Še vedno imam trebuh (ni časa telovadit), prsi pa ogromne in povešene

. pa celulitasto rit in bedre. Skratka katastrofa. Če se ne bom pošlihtala do poletja, boljše da me moj ne vidi v kopalkah, ker me bo še zamenjal

.
A Zoja že nosi superge? Mi imamo Ateno še kar v čevljih, v petek ji moram nekaj kupit, pa ne vem, če bi superge, ali bi kakšne pomladanske čeveljčke

Verjetno bo itak treba oboje. Točno, bom mojga za superge zadolžila, jaz pa raje čevlje (nazadnje ji je fantovske kupil

).
Aha, kupiti moram
varovalno ograjo za pod stopnice in na vrhu stopnic. Ali ima katera kakšno in kako se obnese?
Katrin, sem čakala na tvoje novičke, kako se je Kaja odrezala pri psihologu. Ja itak da je onemela Jaz bi tudi. Bravo, naša marčica. A Anže pa ne brez tebe. Me premočno spominja na Alekseja. Le da naš še hoče jest vsake dve uri čez dan. No, v bistvu se le crtlja. Ponoči pa zdrži tudi po deset ur

.
Suzi, kaj to berem? Očitno je vaša pikica zamenjala noč in dan. A jo mogoče kopaš dopoldne? Jaz sem Alekseja zbujala okoli devete, desete ure zvečer in sva se zvečer umivala oz. kopala. Potem je pa šel k dojki in visel gor eno uro (to še zdaj počne

), ampak vedno ga potem tudi prebudim, da se dobro zriga in da ga budnega položim v posteljico. Ampak mi spi po celo noč tako rekoč že od rojstva. Če se pa zbudi, pa se takoj naje in spi naprej. Jaz bi jo tudi rahlo zbujala. Oz. bila "malce" bolj glasna okoli nje. Na silo seveda ne, tudi jaz nisem. Sem šla do njega in se začela pogovarjat, ga prijela za rokico, pobožala. Če se ni prebudil, sem ga pustila. Ampak se skoraj vedno je.
Kako pa kaj Anžej? Sta že bila pri psihologu? On je tudi en brihtnež, se mi zdi

.
Ugi, ja kamenčke sadit... To pa je ja iz Janka in Metke. Super sta vidva to počela. Glede trme, pri nas je včasih nevzdržno, večinoma je pa pridna za polupčkat.
Eva1, sem danes že glasovala za vaju

. Vso srečo. Potem mi je pa jasno, zakaj se tako malo oglašaš pri nas. Priprave na poroko.
Evo, sem prav vesela, da sem uspela dokončat tole

, ker sem spet ubita (pa ob pol polnoči še moram Atenki dat AB - sinoči mi je spljuvala eno celo žličko ven

, sam drugače pa ne gre, ker v vrtcu ji ne smejo dajat zdravil...)
Na noč (meni je tale večerni pozdravček od naše Atenke tako svetovn. Pri letu in pol je tako zvečer govorila in mi je res

)