hej marčevke, jaz sem še tukaj... Ampak z
imava hude težave, oz. jih ima on, jaz pa ne vem, če bom spet imela dovolj moči in volje...
Ampak, z Ateno sem šla k dežurnemu, naša je do 15. na dopustu, dal ji je le protialergijski sirup in kapljice za oči za katere so pa v lekarni rekli, da ne obstajajo več in tudi nič podobnega ni
. Torej zdaj je boljše, ampak ne čisto dobro. Še vedno ima sčasoma otekle veke in kiha... Vedno bolj sumim prah. Sicer najhujša možna alergija, ampak ...
Aleksej je pa super, ima že šest zobkov. Joj, tak šarmer okrogli je. Vse očara. Se samo smeji. Atena pa cvili
. Joj, tako je trmasta in cmerava na momente. Pa sem mislila, da je to konec. Ampak tako zelo težko zaspi, potrebuje pa še popoldanski spanec. Če pa ni naspana je pa res tečka. Pa se joče in se noče, in govori, da ji solzice nočejo nehat tečt
.
Joj, moram bežat spet spat. Vsak dan vas berem in ve ste mi zdaj skorajda edina sprostitev
.
Katrin, ala ti vera, da uspeš še gonit zvečer. Jaz samo dol padem in se trudim gledat
. NiLe, ti pa ju kar skupaj uspeš uspavat. Res, spet kapo dol. Likam pa tud jaz ne več
. Rainbow, saj ne morem verjet, da je takšna izguba možna
. Zdaj ali si tako slabo pekla, da je vse ostalo ali pa je bilo vsega preveč
. Midva sva vzela tipski načrt in ga dala preuredit po najinih željah ful poceni. Katrin pa mislim, da je kupila že narejeno hiško. Ugi, upam da si se spočila in čestitke tvojmu za novo službo... Fipi, ne preveč čakat. Bodi vesela, da ŠE niste šli. Da je še pred tabo in ne za tabo
. Jah, Barbara.a, tako je to, če si domek rihtaš
. Boš videla, kako bo potem luštno... Dolina, super za Zojo pri psihologu. Kje si pa zdaj? Še kar pleničke menjavaš
? Mojčca in Modrooka pa upam da nadvse uživata na
. Mi nameravamo it šele septembra. Pa nič komaj ne čakam, ker sem tega pakiranja za letos že res sita Samo Atena pa ful čaka. Vse je pozabila od lani, pa samo kartice gleda, ki jih imamo na hladilniku...
Nič grem počasi