Čeer!
O, kako pestro je tule
Skaana, barva je čisto ok, res. kaj pa manjka zeleni
pri nas ima Lia modrega, nekega no name, poceni, Enja pa zelenega, od Romerja. Tu se pa res ne mislim neke mode špilat.
Skaana in Dolina, popolnoma vaju razumem in sočustvujem z vama in vaju občudujem, kako vse sami sfolgata (kaka grda štajerska beseda, ampak zadene bistvo
) se še dobro spominjam mojih solo časov, ampak spomin počasi bledi, k sreči. No, saj sem tudi jaz še solo danes, pa mi ni hudega, punci sta že večji in kak mi je to všeč, vam sploh ne morem povedat
papirje za avto bo možek dvignil jutri in potem zadevo uredil
, pol pa juhuhu na čiščenje. tudi neko specialno čistilo je nabavil, tak da skoraj zagotovo uspemo prit, dobimo se pa itak drugi vikend, jaz sem namreč mislila,da že ta. Čas mi prehitro drvi, to bo krivo.
Aleži, fino, da ste že v redu
Mojčca, a ni krasno, da Manca tako uživa, res fino, da ji to ni nadloga. Potem otrok še bolj napreduje, a ne
Kaj pa porečete na to, da je Enja imela včeraj zvečer vročino (se je zbudila on enajstih) 38, ji dam Calpol, zaspi nazaj,. že vse možne variante za danes naredim, pol pa danes ne duha ne sluha o vročini, jo peljem v vrtec, in vse ok. Kar nekaj
ni prehlajena, pravi, da je nič ne boli, flekov nima, edino grlo morebiti malček vneto ali kaj, ampak ne kašlja in nič.
ok, ženske, grem še kaj ustvarjat, lepo nočko