ja kam smo pa zdrsnile
. Eeh, itak vem, da so prazniki, jaz pa na noč čarovnic SAMA s škratoma v celi hiši. Zdaj si pa predstavljajte
Hvala, ampak pojma nimam kaj je to IT FB (mogoče facebook

, evo zdaj ko sem vprašala sem se mogoče mal spomnila

). Ja daj me med prijatelje, pa ti bom potrdila. Men je fajn stvarca, sam itak mam vedno manj časa za to...
Pa čestitke Sari za plazenje

. Fajn občutek, kajne?
Joj,
NiLe, jaz sem imela celo otroštvo uši (al pa se mi sam tako zdi) in mi je mami skoz neki s kisom polivala glavo, pa... Eeeeeh, nadloga na kvadrat. Naša dva pa jih "še" nista imela (že trkam, sam pravi les zdaj med pohištvom je že prava redkost

). Držite se, pa upam, da si bodo čimpraj odločile oditi.
Dolinca, dajte se pozdravit, pa se potem vidimo. Pa tudi, če bom v službi, se bomo pa pač čez vikend, ni panike...
Modrooka, smo te že pošteno pogrešali. Uboga mala pikica. Samo da bi bilo zdaj boljše. Verjamem pa, da ti je že zdaj zoprno pred cepljenjem

. Oglasi se nam še kaj, da te malo potolažimo
Pri nas v vrtcu imajo tudi folkloro in so otroci tudi čist navdušeni

Ples se tudi meni zdi nekaj zelo dobrega za naše malčke.
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR
Jaz sem danes izrezovala buče, pa 2 okvirja za Kajina goblena sem naredila, pa še pa še ...
Mi smo tudi danes pri mojih (še dve starejši deklici in Atena) izrezali dve buči, ki jih je dala tašča.
Čaki mal, a Kaja že dela goblene ali kaj

Jaz sem pa bila danes čist frapirana, ko me je mala čisto normalno premagala pri spominu. Sma ga prvič igrali

, ona me pa premaga. Pa to s kar veliko pari

. Joj, res rastejo tile naši malčki. Aja, pa zadnjič mi je sama razdevala vso posodo iz pomivalca. Jaz sem samo gledala. Pa še fino se ji je zdelo, men pa seveda tudi

.
Joj, bežim še Aleksejev album urejat.
Aja, Katrin, sem te že ničkolikokrat htela vprašat, če mogoče veš, kje bi se dalo videt naš čvek, ko so naši malčki še bili dojenčki. Jaz ga namreč ne najdem

. To bi si rada nekako skopirala in shranila, pa mi brskalnik sploh ne vrže ven. Upam, da se ni kaj izbrisalo, ker bi bila zelo žalostna

.
Tople praznike želim.
P.S. Pa ne čarovnicam odpirat.