Jutro punce
Katrin, ojoj, a tudi Anže bo že upihnil prvo svečko. Kako čas beži. Kar se tiče otročkov pa je čisto res, važno, da so zdravi, pa tudi če so bolj živahni. Se mi pa zdi, tudi po pogovoru s prijateljicami, da sje prvi otročkek bolj umirjen, drugi pa živc 100/uro. Sem si na internetu ogledala otroške sobe v Harvy Norman in so res luštne. Kaj pa cenovno, a so drage???
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR
Anžetu že sedaj gledajo vražički iz oči
.
Nočka
Tale stavek mi je pa najbolj všeč in čisto isto lahko rečem za Matica

.
Modrooka, lepo, da si se nam javila.
A ima slučajno kakšna stike z
Dolino. Se tudi že nekaj časa ni javila in močno upam, da je pri njih vse v redu in da je vzrok, da se ne javi na RR pomankanje časa.
To soboto pa moram delati, tako da bosta otročka spet v varstvu. Če bo vse po sreči, bo Matica pazila moja mami (moj bo namreč delal v hiši), Manca pa je včeraj izjavila: mami, jutri je sreda (kao danes), potem četrtek, v petek zvečer sem pa pri babici Tanji na počitnicah, ker imava v soboto gledališče.
Je pa včeraj prišla iz vrtca čisto navdušena, da bodo sami odigrali predstvavo Muca copatarica in to bo ona. Samo še obleko ji morajo sešiti, pa naštudirati kao besedilo. No, za njo to ne bo problem, saj zna na pamet celo knjigo (jaz pa tudi, bravo zame

).
U, še pet minut, potem pa se začnejo uradne ure.
bodo izbrali doma za ostarele