Danes se pa mal prej oglašam, ker sem tud čist
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR
Aja
a sem lahko malo važna? Izšel je novi Vodnik za nosečnice na RR, kjer so objavljeni tudi moji članki ...
Zakaj važna, to se je pa RES za pohvalit.

Katrin naša. Bi ga prav z veseljem prebrala

, čeprav mi verjetno nikoli več ne bo prišel prav

.
Rainbow, zato pa imam jaz takšno frizuro - operi posuši ekspres že leta in leta... Sem se enkrat postrigla, pa sem koooomaj čakala da zrastejo nazaj. Pa mi kratki zelo pašejo

. Evo, danes mi je vse skupaj vzelo točno dvajset minut

. Pa še to se tud kooomaj spravim. Zdaj ziher že lepo dišiš...
Mojčca, kje pa si z najnovejšimi novičkami

. Jaz res komaj čakam, da napišeš magične besede

. Za napitek in slikce pa itak hvala

.
Dolina, boš videla, da v Sarajevu ne boš več potrebovala pediatrov

. Imaš tukaj preveliko smolo z zdravjem, res. Potem pa jaz jamram...

Kakšno kontrolo imaš to z Nežo? Ja, jokam za dojenjem in kolebam če bi ga zjutraj nazaj priklopila... Čutim, da še imam polna prsa, hkrati pa si dopovedujem, da je čas, da ga (se) osvobodim...
Katrin, a se ne bo kar 4. sezona nadaljevala

Men je ful čuden konec... No, pa saj je pri vseh bil. Koliko delov bo pa imela ta sezona, se mogoče ve? (da vem koliko časa bom spet zabušila za to

)
No, včeraj mi je pa Atena tako bruhala, da še v življenju ne

. Okoli štirih je prvič, potem pa ni revica nič jedla, pa je potem še dvakrat in zvečer med spanjem še rumenozeleno med čajem - je pa skoz pila, zato sem bila kolkertolk potolažena. Itak je htela spat pri meni in ko je dobila še vročino, sem bila za celo noč pečena. Bila je žareča

in saj veste, da je enkrat dobila vročinske krče... No, zjutraj se pa frajlica zbudi kot

že ob pol sedmih in danes - trkam - je brez vročine

. Upam, da bo zdržalo. Jutri jo dam moji mami v varstvo, pa še v petek. Pa še jaz se nisem čisto pozdravila - a mogoče katera ve, če je normalno, da imaš še po vnetju ušes le-te zadelane tudi po koncu kure z AB? Jaz jih še imam, in v enem mi skoz neki šumi...
Nič, grem se še mal k

stisnat, jutri spet gre

. Sam močno sumim, da že trdno spi

.
Na noč.