jaz!

Sem detektiv in pol...

No, saj ni blo tako težko

.
Ja, moj dragi je Difovc. Športnik po izobrazbi in športnik po duši. Čist je nor na šport. Čeprav se je sedaj, ko je očka, kar lepo prilagodil in ni tako hudo. Sva pa vsako pomlad in vsako jesen najmanj 8x (skupaj torej 16 nedelj na leto!!) zvesti navijačici na nogometnem igrišču.

Ni kaj... Pa da o hokeju ne govorimo. Zadnjič se je 14 ur vozil na Dunaj in nazaj, da je šel na tekmo Jeseničanov, ko si igrali z Dunajem.

Hm, mene že ne bi prepričal v take 'neumnosti'

.
Spremlja pa seveda vse športne oddaje in tako seveda pozna tudi tvojega dragega.
Drugače pa punce, ne boste verjele. Ana je SPET bolna. Tokrat ima angino. Včeraj in danes je moj dragi na bolniški, v ponedeljek grem pa jaz. Seveda je dobila Ospen (10 dni). Čist sm

. Pa sm že mislila, da bo sedaj nekaj časa mir. Revica, kako je bruhala prejšnjo noč. Sva sredi noči letela k dežurni zdravnici, ker sva mislila, da se bo kar zadušila. Saj na koncu ni imela kaj več bruhat. Samo še slino... Ubožica se je tako napenjala. Potem ji je pa zdravnica dala injekcijo proti bruhanju in se je malo umirilo. Včeraj smo tako spet dve uri čakali pri zdravniku in Ana je dala skozi že tudi njej dobro znane postopke (pregled, odvzem brisa grla, krvi, urin moram pa še danes nesti).
Danes sem torej še v službi, potem drug teden pa bom spet odsotna. Če me ne bo prej zvilo. Mi ful nekaj slabi. Nimam pojma ali bom še jaz zbolela ali kaj... Še dobro, da je vikend pred nami.
Nič punce, grem delat, da mi še kaj uspe dokončat. Bodite pridne in pazite na vaše sončke. Pa držite pesti, da se Ana kmalu pozdravi!

...
Ema ... 25.4.2008