IZVIRNO SPOROČILO: katrin
Kje pa ste vse? Cel dan nobene???
Ne boš verjela
katrin, ampak, pisala sem na dolgo in široko čez celo dopoldne in ko pritisnem pošlji, seveda ni bilo ničesar več. Seveda, pisala sem predolgo in nisem kopirala, preden sem potrdila. Sem mislila, da se mi bo kar obrnilo. Pa sem to že enkrat naredila, pa se nisem nič naučila, očitno. Tako, da sem potem obupala, ker sem imela drugo delo...
Skratka, že včeraj sem ti čestitala za prodajo stanovanja

, evo sedaj ti pa lahko še za avto

.
Odločbe tudi jaz še nisem dobila...
Pa zelo luštno hčerkico imaš - tudi to sem že včeraj napisala

.
Špacka, Ana še vedno ni bila cepljena. Nimam pojma, do katerega meseca je to sploh aktualno

.
Rainbow - ja katastrofa, tole z vrtcem. Otroci so ves čas nekaj smrkavi. Mar to pomeni, da bodo vrtci vse zimske mesece prazni??? Kar nekaj. Pa vsak si tudi v službi ne more privoščiti kakšnih daljših odsotnosti... Hvala Bogu imam jaz glede tega veliko srečo, ker drugače ne vem, kako bi bilo... Babice so vse daleč, mož dela v šolstvu,...
NiLe - tut ti imaš krasna otročka - sem si pogledala fotke.
Drugače pa nič obupat glede študija - ti se kar zagrizi in delaj s polno paro.

Prej kot boš naredila, prej bo konec. Vem, da je hudo in občasno se pojavijo večje krize, vendar če ti je cilj kristalno jasen, ti bo uspelo. Jaz sem včasih že kar obupala, ker sem se vse popoldneve pisala nalogo,

in Ana sta se pa naokrog sprehajala in uživala. Vendar sem si rekla - to se mora čimprej končati in sem se zagrizla v delo. Še dobro, da sem imela vse izpite končane do rojstva in da sem po rojstvu imela samo še za napisat nalogo. Ampak,
VSE SE DA!!! Želim ti čimbolj uspešno delo!!!
Pa uspešno pri pripravah na rosjtni dan (kdaj pa ima Nik rojstni dan? - Ana ga ima drugo nedeljo)! Tut jaz se jih bom morala lotit prav kmalu!
Mimogrede -
Katrin - dobra ideja za Nodijevo obarvano praznovanje!!
Evo punce, sedaj bom končala. Najprej bom tekst skopirala, če sem tudi tokrat pisala predolgo...
Mejte se in enga

za vse vas!
Ema ... 25.4.2008