Heej
,
kosilo kuhano, micena še kr spi, Zvonko dela na hiši (pravi, da mu jaz nimam kaj pomagat
) - polaga stiropor za talno gretje. Torej se lahko malce javim.
Atena je taka faca, da dol padeš. Mi je zadnjič rekla: "Mami, pridi k meni. Tega jaz ne znam. Tole je pretežko." Jaz seveda našpičim ušesa, če sem prav slišala, grem tja in ona hoče iz potovalke snet blazinico.
Ful se zna sama zamotit
. Prejle mi je sladoled prodajala. Sam mora pa bit skoz zraven mene, to pa. In največji zakon je, če pleza po meni. Pa me je zdaj tako strah, ker včasih prav fino brcne oz. pade na trebuh
. Potem me pa vedno vpraša: Mami tule na nogo lahko, samo na trebuščka ne. Ne, mami? Potem pa itak da tud po trebuhu. Sam kaj naj... Pa največja muka se je it previjat, pa roke umivat, pa zobe.
, vsakič jo moram na koncu dvignat in odnest.
Dolina: joj, ti se mi res smiliš. A za vsakim dežjem posije sonce. Boš videla.
, da se bo sprostil kakšen prostor v vrtcu. Joj, jaz pa sem glede tega kar fino padla v
,
. Mi vsaj glede vrtca ni za skrbet. Čeprav se malce obremenjujem, da bo že mal preveč stara naslednje leto za prvič v vrtec. Pa tako rada je v družbi otrok.
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
Skaana, kam pa date vi vašega
, ko greste kam na dopust?
Jaz še živim s starši in glede tega ni problema, ker ne hodimo skupaj na dopust. Drugače zna bit pa res problem... Poskusi dat Alti komu, ki ga že pozna in ga ima rada, če bo šlo. Drugače pa tudi pasji hoteli niso slaba rešitev. Poznam ene, ki to vsako leto prakticirajo in so zelo zadovoljni, in njihov dalmatinec tudi - vsak dopust se zredi za kilo

. Je pa res zoprno, če ni nikogar drugega vajena. In zna bit to zanjo velik šok. Če jo boste dali v hotel, jo večkrat prej peljite tja na obisk, jo malce tam pustite in pridete ponjo. Da bo vedela, da se boste vrnili ponjo, ko boste zares šli

.
Bravo za ušeska, da je boljše. Je pa res zoprno, če se ji to ponavlja. To ni čisto normalno pri tako mladi psički. Poskušaj zamenjati veterinarja, če bo še šlo to naprej. Jaz našega Starcka vozim v Topolščico k Matkotu - daleč a mi ni žal. Tistih parkrat ko sem ga v 12 letih rabila. Ga je v nulo pocajtal. Pa se naš Starck tudi nenormalno boji injekcije. Še mene bi verjetno ugriznil. On ga je pa tako vešče privezal, da niti migniti ni mogel. In vse skupaj je bilo že mimo, še preden je vedel, kaj se dogaja

.
NiLe, upam da bo ta vikend zeloooo dolg.
Rainbow - hipodrom, vau. Super. Sigurno ste uživali vsi.
Koliko je pa stara nečakinja? Meni je ful čudno, ko vidim kakšnega dojenčka. Sploh si ne morem predstavljati, da bomo mi tudi letos zibali.
Evo, zdaj se je pa zbudila, čisto zaspana še in že plazi po meni. Lepo mi bodite, me pa greva na zagorsko nedeljo.

ajte se.