Ku ku
,
javljam se vam na hitrco iz službe
.
Modrooka, še enkrat hvala
.
Rainbow, bravo za vas, kar naprej tako
. Veš, glede tretje
, pa so itak vedno če-ji. Še preveč.
Katrin, hvala za skrb. Počutim se odlično proti prej. Samo nizek pritisk me daje, ampak to sem že vajena
. Drugače je pa res drugi trimester zakon
. Držim pesti za pregled - je pa zelo čudno, da nima ultrazvoka
. Kakšen gin je pa to???
Joj, jaz sem tudi tako radovedna, kako izgledajo kopalnice in kuhinja
. Za piknik sem pa jaz tud razmišljala, da bi vas lahko povabila, potem, ko se bomo vselili
. Bom dala vse od sebe, da bomo prišli. Ste pa res pridni, mi pa kar capljamo za vami. Včeraj so končko vlili estrihe, ploščice so že naročene, jutri pa kličem za končna soglasja za vse kar si ti naštela
.
Dolina, mi tej rastlini rečemo ušnik - je taka nizka mesnata rastlina, ki raste na starih strehah in skalah. Mislim, da je to to.
za Zojo in njeno spanje (aja, naj vam prišepnem, da potihem navijam za to ime, če bi mi imeli še eno pupo zdaj
, ker baje po grško pomeni Zoe življenje, pa še po moje bi pasalo zraven Atene, ker sta obe taki močni imeni, kaj pravite?)
Suzi*, vaaaauuuuu čestitke tvojemu
za fantastičen uspeh
. Jaz tudi pojem v mešanem zboru, zato si malce predstavljam, kaj to pomeni, Bravisimo še enkrat - kako se pa reče njihovem zboru in kakšen sestav so?
Najlepša ti hvala za izčrpno poročilo glede oblačenje
. Saj midve zdaj napredujeva s svetlobno hitrostjo, tako da pazite, dohitevama vas
. Zdaj si že sama obuje zokne, opanke, pri oblačenju hlač je jezi kot sto
, a vztraja in včasih ji že v celoti uspe
. Majčko si potegne preko glave in če ji nastavim rokav, ga najde in porine roko (in se smeji zraven, ko ji rečem ku ku, roka). Sleče si pa že tudi majčko z dolgimi rokavi - s kratkimi ne, hlače in sname pleničko. Tako da najlepša vam hvala za namig
. Kahlica pa je še vedno španska vas. A bo že. Zadnjič se ji je uspelo polulati vanjo in je rekla oooo, ka pa je to, mami?
Anžej bo pa pravi fant s to brazgotinco, če mu bo ostala. Nekaj posebnega
. Jaz imam tudi eno majhno na čelu, ker mi je bratranec zalučal kamen v glavo, ko sem se gungala
. Pa me prav nič ne moti.
Ugi, super da ste že bili na morju
in da imaš tako pridnega
, res ti vela
.
IZVIRNO SPOROČILO: Ugi
Pa seveda mi spet ni hotel dat roke. Sem rekla 'kdaj bos pa ti kaj ubogal' pa mi je reku 'ob pol devetih'
Ja, nemogoče je ostati resen.
Tak, mislim, da vse zajela.
Naša Atan je pa danes prvič drugje v varstvu. Moja mami, ki jo drugače pazi, je šla v Moravske do nedelje za mojim atijem. In zdaj bo danes Atena pri moji teti, jutri in pojutrišnjem pa pri moji

sestrični, njeni botrci. No, in danes mi je rekla, ko sem šla: "Adijo, lepo se mej v službi. Bojo otroci žalostni, če ne boš prišla, veš." Pa sem šla.
Lepo mi bodite, papa

.