Ojoj, nič kaj dobrega ne berem
.
IZVIRNO SPOROČILO: Špacka
Atena nima nobene hrane, ki bi jo imela rajši? Jaz sem Lini raje kuhala juhe na 1000 in 1 način, ker je bila to edina hrana, ki jo je pojedla in to res brez problema. Sicer sem jih občasno poslušala, da to ni prav, da mora jest vse....bla, bla, bla, evo, zdaj je vse.
Ne, Atena nima priljubljene hrane. Edino govejo juho s knedeljčki najrajši je pa če so kroglice notri... Potem pa kakšno žlico krompirja in je konec. Včasih ogloda kakšno piščančjo bedrco (meso po novem mora biti na kosti

). Solate niti guzne ne. Bog ne daj da je v rižu košček zelenjave ali zelenjavna juha... Makarone in špagete je, ampak obvezno brez kapljice omake... Mah, bomo že pregurali. Silim je pa tud ne, to sem se zaklela, da otroka ne bom nikoli silila jest. Sam zdaj sem se spet mal zamislila, ko sem videla, da res poje drastično malo.
Špacka, napiši še kaj o Lini...
Joj,

pa sem ja napisala, da upam, da vam ne bojo prišla prav. Ubožice vidve, oz. vi vsi...
Ja, pri "normalnih" otrocih je ta meja 38,5°C. Pri takšnih, kjer obstaja nevarnost vročinskih krčev, pa 38 oz. v Ljubljani je rekla, da bi dali navodila že pri 37,8. Po moji logiki pač zaradi preventive, ker ne delajo vsi termometri tipi topi, pa še otrokom je težje merit vročino.
To, da se voda ves čas ohlaja, je že upoštevano

. Pomembno je to da otroka NE ZEBE. Če ga zebe - trese, je prehladno in je potrebno temperirat.
Rainbow, čestitke za Enjo

. Kolk je posrečena

...
Ja, Calpol je za zbijanje vročine, takrat ko sekunde niso pomembne. Pri teh otrocih je pa zelo pomembno, da se vročina zbije čim hitreje in je raktalna absorbcija najhitrejša. Pa še to je Voltaren veliko učinkovitejši kot Paracetamol (to sem izvedela zdaj v bolnici, prej smo mi tudi imeli le Paracetamol).
SLADKARIJE: jaz sem imela tak fajni sistem - posušene koščke sadja, ki jih je imela za bonbone. No, to zdaj ne pali več (pa tudi alergična je na tropsko sadje - na rozine). In ja, lizike so tudi pri nas zakon, kinderjajčka tudi, pa pred dvema tednoma sem ji dala prvič žvečilnega. To se mi zdaj zdi še najbolj zdrava opcija. Glede tistih obrokov iz bonbonov pa NiLe, a je potem nehal jesti bonbone, ali jih je še vseeno? Ker naša jih tisti dan pač ne bi več, potem bi pa po moje bilo isto nazaj.
PITJE: ne boste verjele, a imam doma celo zbirko raznih flašk in kozarcev. Zdaj trenutno ima najrajši lonček z narisano Barbie, ki ima ovito slamico okoli. Ampak, to je le požirek, pa še to majhen. In še to ne vedno, ko jo spomnimo

. NiLe, med raznimi kozarčki je tudi čisto mičkena šalčka z miškom, ki sem jo enkrat jaz kupila

za kavo. In tudi rada "pije" iz nje. Oz. jo ima rada. To je pa tudi vse.
NiLe, joj pri vas je pa tud bolezen doma... In ti si kar skupaj padla

, da se to nikoli več ne ponovi. Sam to pa res zdaj povej ginekologu, ker jaz mislim, da res ne smeš več hodit v službo. To pa zdaj niso več heci, če te tako zdeluje. Kdaj pa imaš spet pregled? Kaj pa kri? Ali jemlješ Elevit? Jaz sem prej Neovin od Milupe, pa ni bil pol toliko dober kot Elevit od Bayerja. Se mi je takoj poznalo na krvi. Vzamem pa vedno tabletko takoj ko se vstanem zjutraj s kozarcem vode. In mam kri zdaj pohvalno super.
Možno, da te je pa pač ta viroza toliko zdelala.
Še en poljubček za Leo, da ne bo več bruhala.
Zdajle pa moram it nardit red, ker mi norita po hodniku, da je joj

. Je moj kupil Ateni eno Nodijevo žogo za napihnat, ki zvoni. In zdaj igrata nogomet po hodniku. Pa ji je treba še glavo umit nocoj

. Aha, evo, je že jok. "
Nimam nič umazane laske..." Veeee. Sta očitno že šla v kopalnico.
Nič, bežim v horizontalo. Vse, ki greste jutri v službo pa čimlažji začetek delovnega tedna. In... še malo pa bo december

.