IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*
Sem zdele prebrskala cel RR, če je kaj novičk od Skaane.
No, zgleda, da bo vseeno šla na dogovorjeni CR. Stiskam pesti še naprej, pa upam, na čimprejšnje novičke, ker me firbec zelo matra.
Jaz sem tudi ful firbčna in komaj čakam novičke, da Skaana že crklja novega družinskega člana.
Suzi, upam, da se tole z išiasom pomiri. Za cuker pa, saj bo po porodu boljše.
Ugi, držim pesti, da Luku pade vročina.
Eva1, tudi tebe je lepo spet brati. Kako hitro čas beži in že je konec porodniške. Saj po eni strani je biti doma super, po drugi strani pa tudi paše malo v službo, med ljudi, da ni stalno eno in isto. Ful dobre slikce, sem šla takoj pogledati, firbčna kot sem.
Rainbow, upam, da se uši izognete. Se jih je kar težko rešiti.
No, naša Manca ponoči še kar tako kašlja, da jo je prav grozno poslušati. Sem šla včeraj zvečer k njej v sobo, vzela sem jo v naročju (ker je ful kašljala že eno uro), potem pa je pri meni v naročju zaspala. Najprej je hotela nazaj v posteljo, ampak sem ji lepo rekla, če bo pri meni v naročju, da bo bolj pokonci in bo nehala kašljati. Res je bilo boljše in po eni uri sem jo lepo dala nazaj v njeno posteljo in je bilo do jutra kar v redu.
No, ko sem napisala, da imamo očeta zopet v bolnici. Danes mu bodo punktirali gnojni buli na vratu, potem pa močno upam, da se končno rešimo te infekcijske. Dovolj imam za letos bolezni, bolnic in zdravstva nasploh.
bodo izbrali doma za ostarele