IZVIRNO SPOROČILO: mojčca
Skaana, me je pa včeraj Manca spraševala, kako je že ime bratcu od Atene, pa jo jaz prav čudno gledam, pa pravi, tista Atena z kužkom. Potem pa je vsa ponosna razlagala, da njen bratec je pa Matic.
A veš, da sem takoj, ko sem zamenjala avatar, pomislila na Manco, kaj bo pa zdaj rekla

. A je bilo že prepozno. Je pa britna, tale vaša bučka.
Glede zategovanja glavice bom pri pregledu pri enem mesecu vprašala našo zdravnico in se naročila pri pediatru. Škodi nič ne. Čeprav res zdaj pazim na to in se mi zdi da je že boljše. Le ko joka, se kr fejst zateguje. Hvala ti.
Dolina, pa tako fino je že šlo... Pa saj bo. Pri otročkih vročina tako hitro mine. Tvoj se bo pa tudi pocajtal do silvestrovega, boš videla. Kaj bi pa jaz rekla, ko letos res ne morem čisto nič praznovat

Eh, pa saj bo še veliko praznikov.
Špacka,

evo tolk o tem, kako nas pikci vedno znova presenečajo. Pa sej, če ste ji novo posteljo predstavili kot vau, kako je lepa, potem itak ne sme bit problemov. Pri nas zdaj na veliko palijo princeske. Vse kar je roza je zakon in vse kar je princeskasto

. Še dobro, da imamo zdaj fanta

.
Katrin,

jaz sem skoraj umrla od smeha. Točno zato pa sva midva montirala kar klasično kluko na vhodna vrata. Sam res so nas opozarjali na to.
A pri vas so trije kralji že hodli

Pri nas pa pridejo vedno petega januarja (ima ravno moja mami rojstni dan, pa jih vedno pogostimo).

pri nas je tudi babyborn kar babyborn

Zanimivo, ker druge imajo vse imena. Sam jaz krivim te reklame po tv. Mislim, jaz bi jih kar tožila

. Pred risanko dajo miljon reklam. In seveda pri nas ni blo druge, kot da kupimo to punčko, ker si je sam to želela. In morale bi videt te njene oke, ko je odprla darilo. Sva pa pisali dedku mrazu prej in je narisala dedka mraza in babyborna. Jaz sem hotla kupit vsaj fantka, pa ni hotla slišat o tem. Prav tako ne o črnčku. Moral je bit roza

. No, zdaj je pa dobila še dva enaka roza vozička za njega.
Kajina sobica je pa opremljena z veliko okusa in je zelo lepa. Ti, a misliš, da bo vedno tako lepo pospravljena?

Ker pri Ateni lahko jaz o tem le sanjam

.
Drugače smo mi vredu. Atena je včeraj dopoldne šla na počitnice k leto in pol starejši sestrični (jo obožuje, vse kar Maruša nardi je zakon) in jo pripeljejo popoldne nazaj. Pa mi je tako prazno brez nje

. Aleksej je danes star že tri tedne. Evo našega korenjaka:
Je zelo priden dojenček, čeprav veliko pri prsih, ko bedi, a tudi veliko spi, predvsem ponoči (samo dvakrat se vmes podojima

). In tudi ne joka kaj veliko. Tudi Atena je že veliko boljše, vedno me pokliče, če Aleksej joka. Je še ljubosumna, a tistega paničnega strahu, da je prikrajšana za mojo ljubezen ni več. Je že hvala bogu pozabla, da sem šla.
Tako, lepe praznike tudi vam. Voščim vam tudi kasneje. Ko bom uspela nardit kakšno čestitko

. Letos je vse bolj tak tak. Vsako leto sem na roke izdelala voščilnice in jih poslala nekje petdeset. Zdaj pa res ne utegnem.

ajte se.
< Sporočilo je popravil Skaana -- 27.12.2007 12:59:19 >