writing-img

RE: JUNIJSKE MAMICE

clock-img

22.05.2006, 15:25

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Nina_nana kje pa si kupila te čeveljčke? No, cicibanove tak v Cicibanu, kje pa od FP? Midva morema tudi v nabavo po nove. Prejšnje, imela je adidasove teniske (št. 20) in so ble super, je že prerastla. Zdaj pa rabi že 21. Upam da bodo zdržali do konc poletjauser posted image

Mi pa zdaj že dolgo nismo dobili nobenega zobka, že od februarjauser posted image  Takrat je pa v enem mesecu štiri. Ima pa štiri zgoraj in dva spodaj.

Mišek čestitam za prve korakeuser posted image user posted image . Zdaj bo pa še bolj lušnouser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

clock-img

22.05.2006, 16:16

clock-img

mišek

pencil-img

108

Hvala. Če odgovorim na sicer ne name naslovljeno vprašanje. Pri nas v Celju sem čevlje od FP videla v trgovini Mass.

LP

clock-img

23.05.2006, 12:45

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Hvala, bom šla še pa v Mass pogledat. Iščem najprej sandalčke, teniske bom pa verjetno spet adidasove vzela. Sem gledala danes Cicibanove sandale. Ful so lepi samo so vsi ortopedskiuser posted image  Brala pa sem da če je nogica zdrava, da lahko škodujejo nogici, ker jo prisilijo v določen položaj. Kakšne ste pa ve kupile? Pa še kakšna ideja, kje se kupijo otroški čevlji. Sem danes hodila po mestu pa imajo skoraj povsod od 24 daljeuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

clock-img

23.05.2006, 19:31

clock-img

mišek

pencil-img

108

Jaz sem kupila prve otroške čevlje v trgovini La scarpa z ortopetskim vložkom, sem bla zlo zadovoljna (cena okoli 4000 tolarjev), copate dobila nove - adidasove dala 10000 tolarjev tud zlo zadovoljna. Za poleti pa sem kupila ene čevlje v Alpini-5000 tolarjev, za doma-peskovnik, ... pa v La scarpi 4000 tolarjev. Vsi čevlji št. 20
Cicibanovi čevlji so kvalitetni ampak so mi predragi za 2-3 mesece, ki jih ima otrok. Nikoli ne kupim plastik fantastik, ampak res izbiram in upam si trditi da sem do sedaj kupila dobre čevlje.

LP

clock-img

25.05.2006, 10:37

clock-img

Anonimen

Lana-kupla-sem-jih-v-massu.Majo-ful-dobre!!user posted image user posted image

Morem-pisat-z-minusom-ker-mi-presledek-ne-delauser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2006, 11:01

clock-img

Anonimen

Od-zdaj-naprej-se-sestajamo-baje-na:

Forum-otrok-mesečniceuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem