writing-img

RE: Zgodba naše male Ule

clock-img

07.01.2006, 09:45

clock-img

ameli

pencil-img

871

Damjana, držim pesti, da bo vse OK. Veliko cartanja in ljubezni pa itak premaga vse

clock-img

07.01.2006, 09:52

clock-img

macca

pencil-img

64

ČESTITAM, ANAJMAD, TEBI IN TVOJI MALI ULI! VELIKO ZDRAVJA JI ŽELIM!!!
Kar solze sem spustila, ko sem prebirala, kako ste rojevali! Zdaj pa le uživajte in se cartlajte! Lp user posted image

clock-img

07.01.2006, 10:29

clock-img

Maček Muri

pencil-img

235

user posted image mali borki in mamici. Upam, da boste kmalu skupaj uživali doma!

clock-img

07.01.2006, 10:31

clock-img

simi73

pencil-img

404

Čestitke za malo Ulouser posted image user posted image user posted image user posted image . Punce so res prave borke in močno user posted image user posted image user posted image , da boste čimprej doma.

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

clock-img

07.01.2006, 10:53

clock-img

ona78

pencil-img

373

user posted image  za borko ULO, pa da čimprej pride  domov!!! user posted image

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

clock-img

07.01.2006, 10:58

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

cestitam in veliko srece user posted image user posted image user posted image user posted image

Nannn

clock-img

07.01.2006, 11:53

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Čestitke za malo borko user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2006, 11:56

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

tudi jaz cestitam, user posted image , in tudi jaz sem se zjokala ob zgodbi, mojemu mozu pa kar ni slo iz glave, ampak vazno, da je mala Ula ziva in da se tako pogumno bori za zivljenje, drzim pesti!!!

clock-img

07.01.2006, 12:28

clock-img

soncnica 76

pencil-img

24

Cestitke celi družiniciuser posted image user posted image user posted image , za Ulo pa tudi jaz držim pesti.

clock-img

07.01.2006, 12:34

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Čestitkeuser posted image

Kr solzica mi je pritekla, ko sem prebrala zgodbico..

Bodite močni, mali princeski pa koš poljubčkov, da bo hitro zrasla in šla domov v topel objem mamice in atija, pa seveda sestriceuser posted image

clock-img

07.01.2006, 12:42

clock-img

Carovnica Mica

pencil-img

799

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2006, 13:10

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Anajmad pošiljam vam veliiiiiiiko energije, toplih objemčkov, poljubčkov pa da se čimprej odpeljete iz bolnice cartati domov!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2006, 13:20

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Damjana tudi naša Anitka vam čestita in želi, da dobite malo Ulo čimprej domov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2006, 13:21

clock-img

lex

pencil-img

6532

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi vsi držimo pstke za vas - dajmo Ula!!!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

07.01.2006, 13:40

clock-img

Peli

pencil-img

1910

user posted image user posted image user posted image ČESTITKE IN VELIKO SREČE!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2006, 14:39

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

Uf anajmad...user posted image ..to me je pa kar presenetilo, lahko rečem kar "štihnilo" v srce...saj si marčica, in začela sem se zavedat, kako blizu porodov smo tudi marčice...hudo!

Drugače pa ISKRENE ČESTITKE...user posted image user posted image user posted image , mali Uli tudi vse najlepše...boš videla VSE BO VREDU.user posted image

clock-img

07.01.2006, 17:12

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke. Objemčke za malo ULOuser posted image ...res ste pohiteli.

Tale vaša zgodba je pa za film posnet. Močno stiskam pesti, da bo vse OK in da se boste kmalu doma cartali.

Bravo mamici za pogum in pozitivno mišljenje user posted image user posted image user posted image

marčica Mojca

clock-img

07.01.2006, 18:16

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Čestitke za malo Ulo.user posted image user posted image user posted image user posted image  Je takoj na začetku pokazala, da je prava borka! BRAVO!!!

:)

clock-img

07.01.2006, 18:22

clock-img

Anuš

pencil-img

618

Še od mene lepe želje za marčevsko soborko anajmad! user posted image Ti pa priznam, da sem kar malo zacvikala... Drži se še naprej in pobožaj mi malo Ulouser posted image .

clock-img

07.01.2006, 18:24

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Damjana, to je bilo pa res hitro, ampak kot praviš je ,ala Ula borka in držim pesti, da bo hitro rasla in boste kmnalu skupaj brez skrbi uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

07.01.2006, 18:32

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Najprej čestitke mamici! Potem pa še veliko veliko zdravja mali Uli. Predvsem pa veliko papcanja da bo hitro zrastla. Prava borka si Ula!!! Še tako naprej!!! 

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

clock-img

07.01.2006, 18:45

clock-img

mml

pencil-img

4156

Vse čestitke user posted image user posted image user posted image  in veliko moči mamici in očku, mali Uli  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da bo čimprej toliko zrasla, da boste vsi  lahko skupaj uživaliuser posted image user posted image user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

07.01.2006, 19:01

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Iskrene čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image  Želimo vam vse dobro, predvsem pa veliko optimizma in veselja z malo sončico!!!!! user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

07.01.2006, 19:05

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Seveda smo te pogrešale, ampak jaz nisem pomislila na to, da si že ponovno mamica!
S strahom sem brala tvojo zgodbo in moram povedat, da ponovno jočem zraven! Res iskrene čestitke, draga Damjana celi družinici in da bi mala Ula še naprej tako lepo napredovala!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

07.01.2006, 19:19

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Moaram reči, da ko sem prebrala naslov, me je kar stisnilo, ker vem, kaj se ti je zgodilo pred enim letom.
Vesela sem, da se je kljub prezgodnjem porodu vse dobro končalo in da Ula lepo napreduje. Je dokazala, da je res prava mala borka. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem