writing-img

RE: Septemberke

clock-img

10.10.2006, 12:09

clock-img

Anonimen

Najlepša hvala za vaše čestitke. Takole bom rekla: sam porod ni bil težak, saj se mi zdi da je vsega skupaj trajalo 10 minut. Tudi šivana sem bila zelo malo, oziroma sploh ne bi bilo potrebno, če me mali ne bi malo raztrgal. Uničili so me bolj tisti 12 urni popadki, ki pa so zares boleli. Ampak, ko enkrat malega dobiš v roke, potem je pa vse to zares pozabljeno.

Ali se Lea123 še ni nič oglasila ? No, sem prepričana da tudi ona carta.....Čestitke vsem novim mamicam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.10.2006, 12:49

clock-img

Anonimen

Alenka11 - imam eno vprašanje - koliko pa ti mali pri tej teži poje ? Ga dojiš ali hraniš po flaški ?

clock-img

10.10.2006, 18:52

clock-img

Tanyka

pencil-img

1223

smo na forumo
DOJENČEK-STARŠI ČVEKAMO-SEPTEMBERKE 2006

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

clock-img

10.10.2006, 19:42

clock-img

lea123

pencil-img

34

Ojla punce,dne 4.10.se je rodila sončica Katja.
Šele danes sva prišli domov,ker smo imeli carski rez.Matrali smo se 7 ur in moja punčka se nikakor ni spuščala,probali smo pa res use.Sedaj pa pozor-4.480njena teža,55-velikost.Je velika lepa punčka.Imamo pa problem z hranjenjem,ker rabi malo več.Si izčrpavam mleko plus dodajam.
Vse vas lepo pozdravljam in vam čestitam za vaše sončke.user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.10.2006, 07:21

clock-img

žiža

pencil-img

1361

user posted image user posted image user posted image ČESTITKE LEA123user posted image user posted image user posted image
Sem se že spraševala, kje se potikaš. Tale Katja je pa res fest punca! BRAVO user posted image user posted image user posted image
Zdej pa kar na starševski čvek user posted image

clock-img

11.10.2006, 10:57

clock-img

Anonimen

Lea123 ČESTITKE !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem že spraševala kje si !!!  Uh, imaš pa fejst punčko. No, izgleda da najini otročički niso toliko časa ven prilezli, ker so bili takoooo velikiiii.....  Tudi mi dojimo in dodajamo !!

clock-img

11.10.2006, 20:36

clock-img

princes

pencil-img

521

Vsem mamicam čestitke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2006, 16:47

clock-img

alenka11

pencil-img

205

lea 123 ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lina ne vem če si se nam že pridružila na forumu Starši čvekamo zato ti odgovarjam tukaj. Mi se dojimo na dve uri, ponoči pa od 3 do 4 ure. V porodnišnici je prvi dan veliko izgubil, ker je preveč spal. Zdaj je pa s težo kar v redu. Nič ne dodajam, samo začela sem si mleko iztiskat. Samo za zadnji večerni obrok, da potem malo dlje spi. V 1 mesecu bomo pridelali dober kilogram.

Se pišemo še na drugem forumu.
lp

15. september 2006 - ALEKSEJ

clock-img

10.03.2008, 13:58

clock-img

betty

pencil-img

272

zivjo!

Sem nova na tem spletu in brskam in brskam po informacijah. Ustavila sem se pri tebi, ker me strasansko zanima kako je bilo v tvojem primeru z povisano nuhalno svetlino. Sama imam podoben primer: svetlina 4,0 mm , tveganje 1:24.
Sedaj cakam izvide horionske biopisje. Danes je tocno tri tedne od posega....
Z mozem sva bila cisto na tleh, zadnje dni pa sva zelo optimistična.  Upava na najboljse.

Z zeljo po odgovoru se iskreno zahvaljujem in te pozdravljam.

Betty

clock-img

10.03.2008, 14:02

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Betty lep pozdravček na forumu. Sicer si malo falila, bi mogla napisat po SEPTEMBERKE 08 (tudi jaz sem tam in vse druge letošnje septemberke). Zato te vabim, da se nam pridružiš in tam postaviš vprašanje.

Sama imam na srečo dobre rezultate pri NS in ti ne znam veliko povedat, mogoče ti bo pa katera druga, ok?

Pridi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem