writing-img

RE: AD3-sej ne morem verjet!!

clock-img

12.01.2006, 07:56

clock-img

rija

pencil-img

15589

Super! za oleovit. me je bilo že malo strah,da ga bo zvijalo. Zdaj mu jih dajem tretji dan, pa zaenkrat hvala bogu nič krčev. Upam, da tako tudi ostane....

Koliko kapljic pa ste dajale? Meni so v bolnišnici rekli eno na dan do enega leta...

clock-img

12.01.2006, 08:01

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

naša je tud dobila pred 2 dnevoma AD3, si jih sploh ne upam dat, bom raje počakala do sobote na Oleovit, ko se naš ati vrne iz A in jih prinese user posted image  pa Lefaxin tud, za vsak slučaj user posted image

clock-img

12.01.2006, 09:13

clock-img

majibee

pencil-img

77

rija eno kapljico oleovita na dan, pa pred obrokom.lp

clock-img

12.01.2006, 11:42

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Tastarejšemu sem jih dajala,pa je imel grozne krče.
Tamlajšemu pa ne,pa ni nič narobe.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

12.01.2006, 14:41

clock-img

medvedek

pencil-img

64

Kaj po Daktarinu jih tudi mučijo krči??? Naša namreč uporablja ta gel proti glivicam in jo občasno tudi mučijo krči. Nasplošno pa tako nima ravno rada tega gela, saj dudo ustrajno meče iz ust, ko je namazana z gelom.

LP MAMI 

clock-img

12.01.2006, 15:53

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Naš je bil še mali in mu je okus DAKTRINA bil všeč vendar je imel vedno kasneje močne krče, da ga nisi kar tako pomiril. Midva sva to ugotovila zadnji dan po 1 tednu. Če bi prej bi bilo vprašanje koliko bi mu še dajala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem