writing-img

RE: Odtekanje plodovnice po kapljicah

clock-img

16.01.2006, 18:08

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Hojla!

No da vam poročam kaj se je dogajalo potem, ko sem se nazadnje javila.

Danes sem kupila "test za uhajanje plodovnice", ki ga mimogrede res prodajajo samo v Sanolaborju in ne v lekarnah, in stane 3.750,00 SIT, če mogoče še kakšno nosečnico, ki je v dvomih zanima.

Imela sem par ur vložek notri, dokler nisem čutila, da je že kr moker. In sem vzela ven, naredila test. Modro-zelena barva je izginila, kar pomeni da ni plodovnica in da sem samo en veliki debeli poscanček, ki ji nekontrolirano uhaja urin. user posted image user posted image user posted image  Vesela sem da sem naredila ta test in da je seveda negativen. Torej imam možnosti, da ostanem februarčica. user posted image  

HVALA vam za vse nasvete, za vsako eno user posted image ! Res ste zlate, ker pomagate kadar smo v dvomih. Zato pa konec koncev tudi obstaja tale naš RR, a ne?

user posted image user posted image user posted image  ZA RR in za vse VAS user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem