writing-img

RE: my love plenice :)

clock-img

25.01.2006, 09:33

clock-img

dory

pencil-img

8852

Maj ma 11kg in mava maylove junior ki so od 11-25kg...pa so glih taprave :)

clock-img

25.01.2006, 09:44

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

A jih je kdo izmed vas, te "hoferce", prakticiral na novorojenčku??? Se še odločam med tem, al kupiti Babylove (DM) al Mylove (Hofer). Sicer vsi hvalijo "Hoferce", ampak imate vsi starejše otroke. Kaj pa za tamjčkene, ki jih iz porodnišnice prineseš???

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

25.01.2006, 13:24

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Kolikor jaz vem baje čisto tamalih za novorojenčke v našem Hoeferju sploh niuser posted image . Je pa za preverit.

Teja, saj naš je pa še kakšno kilco težji od vašega, uporabljamo enako velikost kot vi, tudi popije veliko na dan, pa nam po kakšni uri ali dveh obstrani ven priteče user posted image .

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

25.01.2006, 13:46

clock-img

dory

pencil-img

8852

Bejba poskusi...k Maj res ogromno popije....pa so se mi obnesle le mylove in active fit...no zadnje case vcas tud ponoc kej skoz pride, ker mi popije po dve flasi...in ker se ponoc ne previjamo...sem pa opazla, da mors dat okrog nogic lepo vso plenicko ven, da elastika fajn oprime nogico...ne ne hitr kej ven pride ja :)

clock-img

25.01.2006, 14:04

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Sej zdej že kakšne pol meseca uporabljamo te Mylove. So sicer še nekak najboljše od vseh kar smo jih probal (razen prejšne Lumpi so nam bile še boljše), ampak vseglih spusti.
Bom pa preverla tole z elastiko okoli nogic, da bo pravilno naštimana user posted image .

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem