Mi je šlo kar na živce, ker so skoraj vsi pousti od Tjazy. Ampak ima prav. In prav gotovo ima nasvet moškega v tem primeru večjo težo, saj vemo kako delujemo.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
...Ko je v službi ga sploh ne smem nič osebnega spraševati, saj pravi da želi ločiti službo in zasebno (zaposlena sva v istem podjetju). Izjema je seks, takrat se čisto razvname in ga čisto obnorim...
A to pomeni, da ga v službi lahko kaj sprašuješ o seksu?
Za mene to, kar opisuješ ni nobena zveza ampak samo spolna sprostitev. Pojdi stran dokler se ne zapleteš, da bo kot je bilo že pri ločitvi.
Če rabi prostor naj gre ampak TAKOJ. Via. Zanima me pa kako je tisti distanci ime. Da ni Mojca ali Špela ali kaj. oziroma, ji bo kmalu ime.
Saj je čisto enostavno. Ali je takšna zveza tisto kar želiš? Če ni, potem si poišči takšno, katera bo zadovoljila tvoje želje. Moški lahko ločimo čustva in spolnost popolnoma. Kadar je ločeno, se kaže v distanci. Hladnosti. Včasih celo nesramnosti.
To, da ga obnoriš (in to ti je zelo všeč), kaže SAMO na spolnost. Vse ostalo, kar si napisala pa tudi samo na to.
Moški pa smo tudi samotarji, saj se zapremo v votlino in rešujemo sami problem dokler ne pridemo iz votline z rešitvijo (takrat potrebujemo distanco, vendar ne v nedogled in ne predolgo). Smo pač naravnani na rešitve. Ženske sprašujejo za nasvet, pa v bistvu želijo samo pogovor da si razčistijo pojme. Moški se ne pogovarja dosti ampak pove rešitev in je zadeva končana.
Anonimna. Kaj si zares hotela z vprašanjem?
< Sporočilo je popravil tehnofil -- 27.1.2006 17:02:27 >