writing-img

RE: =Š&( $"=)Đ/Đ=)/%"$?Đ/) $!(=ŠĐZŠ&(=$!

clock-img

01.02.2006, 22:23

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Se mi ne ljubi vsega brat,pa verjamem,da ste kakšno pametno že pogruntali.
Jaz ti bom povedala samo nekaj.
Počakaj,da bosta res na svojem,pa ko boš ti njenemu sinu umazane gate pa štunfe prala,pa mu kuhala,pa take ..,pol pa naredi red.Dokler je pa sinko še pod maminim okriljem,se pa ni vredno kregat.Govorim iz lastnih izkušenj.Mame so pač mame.Kaj hitro boš dobila pod nos,da ona ga pedena,on pa nje še pelat ne more,ko ga revca rabi.

............ja,takle mamo..;)

clock-img

01.02.2006, 22:47

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Enostavno ji bo moral znat rečt tudi NE. Saj več kot 2x ji ne bo rabil, ker ga potem ne bo več prosila.

clock-img

02.02.2006, 10:29

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Kalbo. Hitro naredi še enga user posted image , pa bo prepirov konec. Enga user posted image bo merkala tašča, enga user posted image pa tvoja mama.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

02.02.2006, 11:53

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

ja sej to sem rekla, da bom počakala, še tele 4 dniuser posted image user posted image , da bova res na svoje, sam poj bo pa treba neki ukrent, če se bo tole tkole nadaljevalouser posted image

tko, sej sem živčke mau pohladila... Upam na najboljše, hvala vam za odgovoreuser posted image

user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem