Popravljam seznam.....je bila še wallery gor
FEBRUAR (35
)
03. bunny, Izola
03. matjuška10
04. čuko, Maribor
04. nuka, Kranj
05. kimi79
05. lenča, Ljubljana
05. radovednica_, Celje
06. niksa, Slovenj Gradec
07. andreja69, Nova Gorica
07. Ezi, Ljubljana
07. pika-poka
08. malamisha
08. Masha, Ljubljana
08. natalia , Maribor
11. AishaM, Maribor
14. rogi24
17. bonnie_, Celje
17. SašaR
17. tinkatonka, Ljubljana
18. *HONEY*, Maribor
19. Tina76, Maribor
19. ursi, Postojna
19. Urska61
20. karin412, Kranj
21. tinaxx, Celje
21. Petrina28, Slovenj Gradec
22. jasnica, Ljubljana
22. ninaki, Ljubljana
22. taja27, Trbovlje
22. Vijolica77, Maribor
23. suky, Ljubljana
25. Eviii, Izola ali Postojna
25. marty5, Izola ali Postojna
26. MjaV, Ljubljana
27. Fia, Kranj
Dobrodošle ferbuarčice, ki se do sedaj niste javljale, ali pa je od tega že zelo dolgo. Ja je prav luštno klepetati tle na RR-ju, jamrati ko imamo slabe dni, se veseliti dobrih izvidov, porodov,....No upam da se potem vse skupaj preselimo na forum "starši čvekamo", kjer se bomo pogovarajali o tem kako se znajdemo s svojimi malčki, kako jih dajejo krčki, kako se lepo smejejo,.... Sicer javljanja v forum najbrž ne bodo tako pogosta kot so sedaj, ko imamo še vse blazno veliko časa, ampak bo pa luštno brati.
No danes sem malo boljše volje. Ponoči se sicer ne zbujam, ampak tako intenzivno in v živo sanjam, da se zjutraj zbudim prav utrujena. Zdele pijem malinov čajček (kar 4dcl), prebiram RR, potem grem pa malo počivat in nato pospravit hišo.
Ko sem se zjutraj zbudila, sem najprej malo pobožala trebušček in zaželela sinkotu dobro jutro kar na ves glas, pa se je takoj prebudil in mi poslal eno brco v pozdrav
. Zadnje čase je zelo aktiven, kar mi je zelo všeč, se vsaj ne sekiram ali je 10 gibov na dan ali ne, ker jih je krepko več. Upam da tako tudi ostane do konca. Pa ko se z možem pogovarjam po telefonu se ponavadi
tudi čisto zmeša in zelo brca in se rita, najbrž čuti, da sem takrat boljše volje in ve s kom se pogovarjam.
No toliko za zdaj.
Čuvajte se punce!
Lp Tina
(T. Pavček)