writing-img

RE: Izbira avtomobila

clock-img

05.02.2006, 18:46

clock-img

theOne

pencil-img

8

Mi mamo doma Nissana in sicer Pathfinderja (SUV). Smo gledal tud tamale terence, pa smo se za mal doplačila odločl kar za Pathfinderja. Velik več prostora v avtu, precej višji položaj sedežev (od ceste) od ostalih, zmoglivejši v celoti! Zelo zadovoljniuser posted image Naš mali tud user posted image

clock-img

05.02.2006, 18:48

clock-img

theOne

pencil-img

8

Pa še to sem pozabil povedat, da ma 7 sedežev; kar sicer trenutno še ni aktualno (razen kadar gremo dve familije kam), mogoče pa enkrat.....................

clock-img

05.02.2006, 20:02

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

IZVIRNO SPOROČILO: Seven

Nobenega od teh. Izbrala bi Peugeot 807. Ful dober avto.

Si se že kdaj peljala z njim? Sedeži so ko da na štoru sediš, sicer je lep, ampak total neudoben (ma ga moj oče in mu je izredno žal, da ga je vzel - ni šel na testno).

Jaz mam pa multiplo - izredno zadovoljna, če bi mela malo več financ pa bi vzela corollo verso (al pa kr avensisa user posted image )

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

05.02.2006, 20:45

clock-img

Anonimen

Meni je tudi multipla faca. Kot ena krastačka, taka, z dušo.

clock-img

05.02.2006, 22:08

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Od naštetih bi izbrala Saabauser posted image

clock-img

06.02.2006, 07:56

clock-img

Mateja*

pencil-img

282

Sigurno VW Touran ali Mazda 5.

clock-img

06.02.2006, 09:19

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Definitivno Touranuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

06.02.2006, 09:44

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Vglavnem, znamka niti ni tako pomembna, ker danes je vseeno kaj kupiš, kar se znamke tiče. Če že kupuješ enoprostorca, potem kupi orenk enoprostorca. Peugot 807, Citroen C-8, Fiat Ulysse. Ti trije so praktično isti, le značka in maska sta drugi. Potem je VW Sharan, Seat Alhambra, pa Ford Galaksy (spet praktično isti avto). Ranault grand espace..... Ma izbira je res velika. Sam ne kupuj enoprostorcev iz tvojega spiska, ker niso praktični, mislim da nima niti eden zadovoljivega prtljažnika. Pol je boljš da karavana kupiš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem