IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Moram še napisati kako je bilo naprej. No moj partner se je potem spomnil, da je potovalko septembra posodil bratu, ko je šel na absolventa.
Ne vem kako se tega ni spomnil takoj. Takoj je poklical brata in ga dal tudi meni na telefon in je potrdil, da je imel potovalko in tudi kondome s seboj.
Danes zjutraj sem bila glede vsega tega že kar fino pomirjena, ampak sem zjutraj poklicala kolegico in ji vse tole razlagam in me sredi razlage prekine in reče nekaj takega: "Sem vedela, da bi ti morala povedati", "KAJ?" jo vprašam - in potem mi razloži, da je mojega že dvakrat videla na kavi z eno žensko. Obedve jo poznava. Ampak je na slabem glasu.
Seveda sem ga vprašala, pa mi je itak rekel, da je bila pri njemu glede svetovanja (posli pač). Sem pa že v naprej vedela, da bo to rekel.
Ne vem.
Ja jest pa ne razumem no... pač se ni takoj spomnil, da je potovalko posodil. Pa kako lahko en kondom totalno spremeni življenje?

Če je bilo prej vse ok, nista imela ne vem kakšnih nesporazumov, res ne vem, zakaj ta zgodba ne bi mogla bit verjetna. Tako je verjetno kot tvoja, da bi te lahko varal...
Pa če je šel z eno na kofe, tud ni treba cele štale zarad tega naredit, pa že kar nekaj sklepat. Pa ta izjava... je na slabem glasu. Kaj pa to sploh pomeni? Eni začnejo šušljat iz fovšije in vsega, pa je ženska kar na slabem glasu... Ma dejte no. Tolkrat sem že doživela, tud na lastni koži, kako so lahko ljudje prav zlobni, ker si zmišljujejo vse živo zgodbice o nekom, samo da bi bil na slabem glasu in zakaj... ne vem... hudobija, fovšija,....

Vsak je lahko na slabem glasu, pa sploh ne vemo, kva se šušlja za našimi hrbti...