cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ali tepete svoje otroke?

clock-img

15.02.2006, 10:28

clock-img

Anonimen

Evo, primer moje sestre: Ima tri otroke in jih ni tepla. Mogoče so kdaj dobili kakšno čez rit, ampak po moje se tudi od otrok nobeden teba ne spomni, ona pa tudi ne. Možno pa je.
Je pa enkrat ta starejša šla na Kranjsko noč, bili so dogovorjeni, da se vrne ob 23. uri, punce pa ob 23.30 še ni bilo domov. Ko jo je mati klicala, je imela izklopljen telefon. In moja sestra se vsede vsa besna v avto, se pelje proti centru Kranja, ko zagleda gospodično (takrat je bila stara kakšnih 16 let), kako sama mašira po cesti. Sestra ustavi avto pred tamalo, ob pločniku, stopi ven in ji brez besed tako primaže, da se je tamala samo kot je dolga in široka (pa ni prav malouser posted image ) zvalila v avto. In jo odpelje domov.
Evo, tu mislim, da je ravnala pravilno. In tudi tamala tako misli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem