08.05.2006, 12:24
2169
in učeraj tudi,ker sva bila povabljena na pikinik.bljak.pa ta meso.ampak muki1 tvoje štruklje bi pa snedla.
se pridno oglaša vsak dan.niso to še brcike ampak rahli gibi,ki jih dobro čutim.sem brala na pušenjakovem forumu,da brce tam nekje od 18 tedna sploh ne priznavajo.
zgleda,da je pri vsaki drugače.
sem se pa čez teden dni naročila samoplačniško na UZ,poleg rednega pregleda,kjer mi bodo delali že morfologijo in posneli
na CD. pa vem da mi je glupo plačvet,ker bi si lahk v službi to nardila,ampak tam je preveč ferbcev in nasploh ne bi rada vidla da bi bili vsi zraven.
pa moj lubi bo šel tudi in bova imela čez par let najinemu
kaj za pokazat. pr nas v LJ v porodnišnici so hitri ko sto mater in še to ti samo 3 UZ pripadajo.
čez mesec dni,bom pa pri svojmu imela morfologijo,ki bo tudi prav prišla.
vidim da ste uživalein da se dobro počutite.sem vesela za vse nas.

, ki mi šiva oblačila, poleg nje pa imam še prijateljico, ki je pred 3 meseci rodila in mi bo posodila nosečniška oblačila
. Dvoje hlač pa imam že, ker so zelo komod in nič ne tiščijo.
- slabo mi dela!!!
!
, zdaj ko ni več slabosti mi je prav luštno
Pa tudi malemu sem kupila en kompletek
. Zadnjič me je celo moja osebna zdravnica vprašala, če sem v šestem mesecu
bije, naročil me je na morfologijo 1.6.. Ej punce, potem smo pa že na polovici!!
)
) in se kar ni ustavil mi pa smo prenašali, umikali, pospravlali in čistili.... No je pa vse naredil. Potem sem bila pa vsa povožena še cel ponedeljek. Danes pa delamo naprej (sestavljamo omare ...)
in zdaj takih zdaj ne morem več nositi. Ža tako me vsake toliko v križu špika. Drugače pa sem vesela in polna energije. Mi je včeraj ena gospa rekla, da bo tale moj
veselo in z vso vnemo štrika male kompletke....