11.09.2006, 12:06
447
punce jaz sem za.
ker ste nekatere rekle, da bi srečanje združile s šopingom v btc-ju in da bi počakale na plačo ali prispevek CSDja po 15., predlagam sredo - 20. in tudi meni je prav slaščičarna v Koloseju, za uro se lahko prilagodim. Upam, da nas bo čim več, lahko se pa seveda tudi še spomladi na pikniku z
dobimo. Jaz sem svojemu že razkrila "skrivnost" komuniciranja na RRju, tako da je že obljubil, da vas bo obvestil, ko bom šla v porodnišnico.
Tasha sporoči, kaj se ti dogaja.
Arabela pa maš res fajn buškota.
Mojcea meni pod popkom tudi dlake rastejo v črti navzdol in si jih kar brijem, ker so zdaj potemnele. No še nižje je pa malce več težav. Navadno si postavim ogledalo in kar nekako gre. Si pa rajši vsakič, ko se tuširam ene 2x-3x z britvico potegnem - tako malo na pamet, kot da bi se na 14 dni lotevala goščave, se mi zdi, da bi potem celo klavnico naredila.
Vse, ki nimate imena - midva imava 3 za fantka, (nič za punčko, ker sva skoraj 100%, da bo fant) pa sva se kar nehala ukvarjati s tem - če ne prej bova v porodnišnici videla, kaj paše našemu otroku.
Kar pa se smrčanja tiče sem prepričana, da je moj v kombinaciji s svojim očetom (včasih spimo skupaj v prikolici na počitnicah) svetovni rekorder. No pa po svoje jaz tudi, ker ju uspem tako zignorirati, da ju ne slišim in spim brez motenj. Seveda bi verjetno to v tem času, ko sem
in ponoči vstajam in se zbujam, bilo nemogoče. Zdaj tudi jaz svojega vsake toliko pod rebra poknem (potem ko odpovejo vsi poizkusi cmokanja, tleskanja s prsti in jezikom ... - ali pa ko sem tečka) Danes grem v lekarno po kremo in drobnarije, potem pa si pripravim torbo za porodnišnico. Seznam na hladilnik -super ideja, jo bom porabila
. Oprane imamo plenice in še nič drugega (no ja še lupinico in ležalnik). Sem pa spraznila predalnik in eno manjšo omaro, tako da bomo lahko stvari notri zložili, ko bodo oprane. Ko ....
uživajte punce, se še pišemo!

Mah, bomo pač prišparali 40000 sit za EA.
že očital-v hecu, da sem postala nimfomanka in da upa, da bo tako tudi po nosečnosti...pri nas to delamo vsak dan-če pa slučajno kakšen dan ne, pa nasednji dan nadoknadimo...in nimam občutka, da bi mi kaj škodilo
spet bolj miren. Še tole napišem, pa grem malo počivat, da vidim, če se bo kaj zbudil.
, ko se pa še domači spravijo postavljat glupa vprašanja in pametovat....