V življenju ne dobiš vedno vsega, kar si želiš, je tako?
Nasy.
Ne morem verjeti, ampak šele zdaj sem se spomnila moje največje ljubezni oz. človeka, ki ga nisem smela ljubiti, ker je bil poročen. Največje ljubezni pa zaradi tega, ker sem čutila fizično bolečino, ker nisem mogla biti z njim.
Zdaj se temu lahko samo smejim. Sploh nisem povezala, nisem videla podobnosti med tvojim in mojim primerom, ne boš verjela, isto, profesor, sorodna duša, prijeten, v glavnem oh in sploh
. Zaljubila sem se, pa kako zaljubila. Bila sva sodelavca, on je sicer bil "zunanji", ampak veliko sva delala skupaj. V isti pisarni, on je stal poleg mene, včasih se je moral vsesti poleg mene, da sva skupaj pregledovala podatke, se poglabljala, včasih sva skupaj planila na telefon, dotiki so bili najprej naključni, potem je šel z vso silo v napad, trapa, mislila sem, da me ljubi.
Odljubila
sem se, ker pač ne bi prenesla misli, da sem razbila neko družino. Če je volja, se najde tudi pot, da se odljubiti.
Ne skačite iz zveze v zvezo, sploh pa ne imejte dveh zvez hkrati, imate kaj vesti?
Največji hec pa je bil, ko me je čez, ne vem, vsaj nekaj mesecev po tistem, ko sem mu dala vedeti, da sem ga prebolela, na novoletni zabavi spet osvajal, se nehote izdal in povedal, da skače iz cveta na cvet, mene je prepričeval, da je to čisto neškodljivo, da bi me spravil v posteljo, da bi me pomiril, prepričal.
Vraga.
Vidiš, tako boš čez par let ti odgovarjala eni sebi podobni, sploh se ne boš več spomnila, da si bila tudi ti nekoč zaljubljena v enega profesorčka. Skoraj stoprocentno. Če se motim................., če nimam prav, da gre za zaljubljenost, če gre res za nekaj več, se morata oba najprej ločiti, šele potem bosta lahko mirno in brez slabe vesti živela do konca življenja kot v pravljici.