writing-img

RE: Otročka enakega spola

clock-img

23.02.2006, 20:44

clock-img

metka

pencil-img

174

Imava 2 user posted image . In ker načrtujeva še enega user posted image  bi si jaz v tretje potiho res želela user posted image . Ampak tudi, če bo še ena user posted image  se ne bomo " sekirali " user posted image .

clock-img

23.02.2006, 20:45

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jaz imam dva fanta. user posted image   Pri obema, mi je bilo med nosečnostjo čisto vseeno kaj bo, čeprav sem si po tihem skoz želela parček.

Zdaj pa si zraven teh dveh fakinčkov  želim še kakšno punčko, .... ampak verjetno ne bo nič iz tega user posted image user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

23.02.2006, 20:51

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Prvi je user posted image , v drugo si pa tudi po tiho želim user posted image . V tretje pa......hmmmmm, vseeno. user posted image

clock-img

24.02.2006, 07:44

clock-img

puncica

pencil-img

9847

IZVIRNO SPOROČILO: viv

IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Tako da nama je v bistvu vseeno al bo fantek al punčka čeprav........ jaz sama bi imela parček, itak bova pa imela verjetno še enga otroka, tako da al bodo dve punčke al pa dva fantka

Lahko so tudi 3 punce user posted image

Jaz sem si v prvo malo bolj želela fantka, pa je bila punčka. In jasno, si sploh ne znam predstavljat kako bi bilo, če bi imela fantka. Če bi bila še 1x noseča, bi imela pa rajš še eno punčko...

Ja viv sem si pol prišla gor, ko je pisala Andre o svojih treh puncah, na to varianto sem pa čist pozabila user posted image Ja no bomo imel pa trikratno prakso. user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

24.02.2006, 09:36

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz imam 2user posted image user posted image  in 1user posted image . Prvič sem si res bolj želela deklico. Ampak sem dobila takega fanta, ki mi je pisan na dušo bolj, kot sem si sploh mogla želeti.user posted image Drugič sem se prepričala, da je fant. Pa je bila ena krasna deklica. Tolk sem bila vesela. user posted image  V tretje mi je bilo pa res vseeno. Očka si je želel punčko. Logično da je bil fant, a ne.user posted image user posted image  

clock-img

24.02.2006, 10:44

clock-img

tiha

pencil-img

118

Jaz sem bila prvič prepričana, da bo punčka, pa je bil user posted image , drugič sem mislila, da bo fantek, pa smo na UZ videli, da je user posted image , tretjič sem si pa res želela punčko, pa smo dobili malouser posted image .
Mah, važno je, da so zdravi....in da so naši user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem